Hava Durumu

Çocuğunun arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi ve ...

Galler'de iki çocuk annesi bir kadın, 15 yaşındaki bir gençle cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla yargılandığı davada suçunu itiraf etti ve elini kolunu sallayarak evine döndü.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2015 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuğunun arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi ve ...
The Mirror'ın haberine göre; Kelly Richards adlı kadın, çocuğun annesinin seks içerikli telefon konuşmalarını kayda alıp polise ihbarda bulunmasının ardından yakalandı.  

Merthyr Tydfil Ceza Mahkemesi'nde görülen davada; Richards'ın 2012 yılında üç ay boyunca ilişi yaşadığını itiraf ettiği çocuğun, oğlunun arkadaşı olduğu ve evlerine oyun oynamaya geldiği ifade edildi. Mahkemede 34 yaşındaki kadının küçük çocuğa "Bu yaptığımızı kimseye anlatma yoksa yakalanırım" dediği de aktarıldı. 

Savcı Roger Griffiths, ikilinin Richards'ın kocası Paul'la kavga ettikten sonra cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti: "Bayan Richards, yatak odasında ağlıyordu ve çocuk onu yatıştırmak için odaya girdi. Bayan Richards da onu öpmeye başladı ve iş cinsel ilişkiye kadar vardı." 

Mahkemede 15 yaşındaki çocuğunun annesinin durumdan şüphelenip oğlunun telefonunu elinden aldığı ve konuşmalarını ve mesajlarını takip edebilmek için yeni bir sim kart verdiği de ifade edildi.  

Yargıç, Richard Twomlow, suçunu itiraf ettiği için Richards'a iki yıl ertelenmiş hapis ve cinsel suçlardan ötürü çocuklara yaklaşmama cezası verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.