Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk cinayeti 6 yıl sonra çözüldü

Kütahya'da, yaklaşık 6 yıl önce bir göletin kenarında iple boğularak öldürülmüş halde bulunan 13 yaşındaki Semih Kayalı'nın katil zanlısı ve olayın azmettiricisi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2017 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2017 23:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuk cinayeti 6 yıl sonra çözüldü

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan özel ekip tarafından, 29 Ekim 2010 Kıranşeyh köyü yakınlarındaki DSİ'ye ait gölet kenarında cesedi bulunan ve faili meçhul kalan zihinsel engelli Semih Kayalı (13) cinayetini çözmek için yeniden çalışma başlatıldı. Cinayetin gerçekleştiği dönemde tanık ve şüpheli ifadelerini inceleyen ekip, çelişkili ifadelerden yola çıkarak yakın takibe aldıkları zanlıları gözaltına aldı ve tekrar sorguladı. Çalışmalar neticesinde, o dönem 16 yaşında olan K.Ç.'nin (22) cinayeti işlediği o yıllarda köydeki ilköğretim okulunun hademeliğini yapan Süleyman K'nın (57) da olayı azmettirdiği tespit edildi. Zanlıların sorgularında, hademe Süleyman K'nın, K.Ç'ye cinsel istismarda bulunduğuna şahit olmasından dolayı Semi Kayalı'nın öldürüldüğünü itiraf ettikleri öğrenildi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Süleyman K., 'çocuğa cinsel istismar ve cinayete azmettirmek', K.Ç. ise 'kasten adam öldürmek' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.