Hava Durumu

Çocuklar Duymasın'da 'Selami' atağı

'Çocuklar Duymasın' yeni bölümde Tuna ile Gönül, tartışmaya girişiyor. Tartışmanın nedeni ise Selami... Bu gelişmenin ardından "Selami karakterini canlandıran Özgür Ozan, diziye geri mi dönüyor?" sorusu akıllara geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuklar Duymasın'da 'Selami' atağı

Çocuklar Duymasın 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölümde Tuna ile Gönül, tartışmaya girişiyor. Tartışmanın nedeni ise Selami... Selami'nin genç sevgili yaptığını öğrenen Gönül, eski eşinin evine gelebileceğini söylerken Tuna itiraz edip "O adam bu eve gelemez" diye karşılık veriyor. Gönül, "Gelecek, diyorum!" deyip son noktayı koyuyor. Bu gelişmenin ardından "Selami karakterini canlandıran Özgür Ozan, diziye geri mi dönüyor?" sorusu akıllara geldi.

Pazar günleri yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölümde Gönül'ün eski eşi Selami, genç bir sevgili buluyor. Gönül konuyu dile getirince Tuna ile arasında kriz yaşanıyor. Gönül, Selami'nin kendi evine gelebileceğini söylerken Tuna buna itiraz edip "O adam bu eve gelemez" diyor. Gönül son noktayı koyup "Gelecek, diyorum" diyerek bağırıyor. Şimdi akıllardaki soru işareti, daha önce "Selami" karakterine hayat veren Özgür Ozan'ın Çocuklar Duymasın'a geri dönüp dönmeyeceği...

ARKA SOKAKLAR'DAN AYRILACAK MI?
Özgür Ozan bilindiği üzere Arka Sokaklar dizisinde "Hüsnü Çoban" karakterine hayat veriyor. Fakat son bölümde Hüsnü Çoban'nın ciddi bir hastalık yaşadığı ve hem ailesini hem de mesai arkadaşlarını hüzne boğduğu görülüyor. Herkes Hüsnü Çoban'ın akıbetini merak ederken bu gelişme Çocuklar Duymasın iddialarını da güçlendiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.