Hava Durumu

'Çocuklarım aç' dedi, valilik önünde kendini yaktı!

Hatay Valiliği önüne gelen bir kişi "Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diyerek kendini yaktı. Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen A.Y.'ye yangın tüpleriyle polisler müdahale etti. A.Y. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Çocuklarım aç' dedi, valilik önünde kendini yaktı!

Uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen A.Y. sabah saatlerinde Hatay Valiliği önüne geldi. İşsizlik nedeniyle bunalıma girdiği belirtilen A.Y. burada "Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?" diye bağırdı.

BİR ANDA ÇAKMAĞI ÇAKTI

Üzerine benzin döken A.Y.'nin kendini ateşe vereceğini söylemesi üzerine olay yerine gelen Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Valilik Özel Kalem Müdürü geldi.

Yetkililer, A.Y ile konuşup ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sürerken A.Y. cebinden çıkardığı çakmakla kendini ateşe verdi.

POLİSLER MÜDAHALE ETTİ

Alevler içinde kalan A.Y.'ye, valilikte görevli polisler, yangın tüpleriyle hemen müdahale etti ve uzun uğraşlarının ardından alevleri söndürdü. Güvenlik güçleri su vererek A.Y.'nin yüzünü yıkadı. Bir süre sonra kendine gelen baba, çocuklarının aç olduğunu ve yaşadığı işsizlikten bunaldığını belirtti.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA...

Sağlık ekipleri, vatandaşın tedavisini yaparken, üzerine yapışan elbiseleri de keserek çıkardı. Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.Y., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.