Hava Durumu

Çocukların silahla oyunu, faciayla bitti

Kastamonu'da 11 ve 9 yaşındaki iki kuzen, oynadıkları tabancadan çıkan kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Evdeki 13 yaşındaki diğer bir çocuk ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocukların silahla oyunu, faciayla bitti

Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Kabalar Köyü'nde 11 yaşındaki Esat Gökgöz ile kuzeni 9 yaşındaki İlker Bakır, oynadıkları tabancadan çıkan kurşunun isabet etmesi sonucu öldü, 13 yaşındaki Osman Bakır yaralandı.

TEK KURŞUN İKİ ÇOCUĞUN CANINI ALDI

Olay, akşam saatlerinde Esat Gökgöz'ün ailesiyle oturduğu evde meydana geldi. Osman ve İlker Bakır kardeşler, yaz tatilinde kuzenleri Esat Gökgüz'ün yanına geldi. İddiaya göre 3 çocuk odada tabanca ile oynarken silah ateş aldı. Osman Bakır'ın elindeyken ateş aldığı ileri sürülen tabancadan çıkan kurşun önce İlker Bakır, sonra da Esat Gökgöz'e isabet etti.

İki kuzen, yakınlarının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekileri tarafından İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Esat Gökgöz, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edilen İlker Bakır da yaşamını yitirdi.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK ELİNDEN YARALANDI

Tabanca ateş aldığı sırada elinden yaralanan Osman Bakır ise Küre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.