Hava Durumu

Çocuklarına uyusunlar diye eroin enjekte etmiş!

ABD'nin Washington eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Ashlee Hutt, erkek arkadaşı Leeroy 'Mac' McIver ile beraber üç küçük çocuğuna 'eroin enjekte etmekle' suçlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuklarına uyusunlar diye eroin enjekte etmiş!
ABD'de yaşayan 24 yaşındaki kadının, sevgilisiyle beraber çocuklarına 'eroin enjekte ettiği' iddia ediliyor. Washington eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Ashlee Hutt, erkek arkadaşı Leeroy ' Mac' McIver (25) ile beraber üç küçük çocuğuna 'eroin enjekte etmekle' suçlanıyor.

BİR TÜR 'UYKU İÇECEĞİ' DİYOR

İddialara göre; iki, dört ve altı yaşlarında iki kızı, bir oğlu olan ABD'li kadın, çocuklarına eroin enjekte ederken bunun bir tür 'uyku içeceği' olduğunu söyledi.



HER YERDE FARE DIŞKILARI VE EROİN ŞIRINGALARI

ABD polisi çiftin arkadaşlarının ihbarı üzerine geçen sene, çocukların yaşadığı Washington'ın Spanaway bölgesindeki evi bastı. Pislik içindeki evin her yerinde fare dışkıları ve eroin şırıngaları bulan polis, eroinman aile hakkında soruşturma başlattı.

ÜÇ ÇOCUK DA ELİNDEN ALINDI

Bu akılalmaz suça ortaklık eden genç kadının sevgilisi Mclver'ın, çocukların biyolojik babası olup olmadığı bilinmiyor. Eroinman çiftin elinden alınan üç çocuk da koruyucu aileye verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.