Hava Durumu

Çok acı ölüm... Kucağındaki kardeşiyle birlikte can verdi

Antalya’da markette ekmek almaya giden 17 yaşındaki Arzu ve kardeşi 2.5 yaşındaki Savaş Omaca’ya otomobil çarptı. İki kardeşin öldüğü kazada küçük çocuğu yaklaşık 300 metre sürükleyen otomobil kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2014 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2014 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok acı ölüm... Kucağındaki kardeşiyle birlikte can verdi

Kaza saat 21.00 sıralarında Baraj Mahallesi, Turgut Özal Caddesi’nde meydana geldi. Anne ve babası cezaevinde olduğu için amcalarının yanında kalan Arzu ve Savaş Omaca kardeşler, ekmek almak için dışarı çıktı. Yol kenarında yürüyen iki kardeşe plakası henüz belirlenemeyen gri renkli bir otomobil hızla çarptı. Gürültü üzerine dışarı çıkanlar genç kızı metrelerce ilerde kanlar içerisinde görürken, 2.5 yaşındaki kardeşinin cansız bedenini yaklaşık 300 metre ileride bulabildi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Arzu Omaca yolda hayatını kaybetti. Küçük Savaş’ın elbise ve ayakkabıları yola saçıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis Mobese kameralarından aracın kaçış istikametini belirledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından Savaş Omaca’nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çevredekilerin ifadelerine başvuran polis iki kardeşe çarpıp kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.