Hava Durumu

Çok farklı olacak

Akhisar formasıyla Beşiktaş maçında sezonun en güzel gollerinden birini atan eski Bursasporlu Emin Aladağ, bu haftaki mücadelenin kendisi için duygusal anlamlar taşıyacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok farklı olacak

Aksihar Belediyespor’un Bursa patentli oyuncusu Emin Aladağ da Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalar yaptı. Beşiktaş maçında sezonun en güzel gollerinden birini atan Emin pozisyonla ilgili olarak, “Golü düşünerek vurdum. Kaleci de öndeydi. Top da ayağıma iyi oturunca güzel bir gol ortaya çıktı” dedi. Takımın son haftalarda aldığı puanlara da değinen Emin Aladağ, “Aslında ilk yarıda da iyi oynuyorduk. Ama gol yollarında sıkıntımız vardı. Gekas’la bu sorun ortadan kalktı. Aldığımız puanlarla tüm Türkiye’nin sempatisini kazandık” şeklinde konuştu.

BELEDİYE’NİN İŞİ ZOR

Fikstür avantajının artık kendilerine geçtiğini belirten Emin, “İstanbul Belediye’nin işi çok zor. Bu hafta eski takımım Bursaspor’a karşı oynayacağız. Benim için de farklı bir maç olacak. Ama biz de Bursa’ya puan için geliyoruz. Bursaspor da şu an çok formda umarım futbol kalitesi bakımından güzel bir oyun ortaya çıkar” dedi. Tecrübeli futbolcu Gekas’la ilgili olarak da şöyle konuştu: “Bize büyük güç kattı. Bazıları onun için ağır diyor. Ama o golü kokluyor. Nereye koşacağını çok iyi biliyor. Leblebi gibi gol atıyor. İlk yarıda kadromuzda olsaydı bu sıkıntıları çekmezdik”.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.