Hava Durumu

Çok fazla yetişkin filmi izlemek erkeklerde bu soruna neden olabilir

Yetişkin filmlerinin erkeklerin cinsel sağlığını kötü yönde etkilediği ortaya çıktı. Belçika'da yapılan bir araştırmaya göre, çok fazla yetişkin filmi izlemek, erkeklerde ereksiyon yani sertleşme sorunlarına neden oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2020 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok fazla yetişkin filmi izlemek erkeklerde bu soruna neden olabilir

Erkeklerin 3'te 1'i filmleri tercih ediyor

Belçika'da yapılan araştırmaya katılan 35 yaş altı erkeklerin üçte biri, gerçek cinsel ilişki yerine yetişkin filmlerini tercih ediyor. Belçika'daki Anvers Üniversitesi ile Anvers Üniversitesi Tıp Fakültesi, gelecek hafta gerçekleştirilecek bir Avrupa konferansına sunmak üzere, erkeklerde yetişkin filmi izleme alışkanlığını araştırdı.

Ereksiyon sorunu yaşıyorlar

BBC Türkçe'de yer alan haberde, İngiliz ve Danimarkalı bilim insanlarının da katkıda bulunduğu araştırmada, 5 bin 800 kişinin cinsel aktiviteleri incelendi. Araştırmaya katılan 35 yaşın altındaki her 5 erkekten biri, cinsel ilişki sırasında ereksiyon sorunu yaşadığını söyledi. Araştırmaya göre, haftada 300 dakika ve üzeri yetişkin filmi izleyen her 3 erkekten biri, ereksiyon sorunu ile karşı karşıya.

Beklediklerinden daha yüksek bir oran

Anvers Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Bölümü'nden prof. Dr. Gunter De Win, De Morgen gazetesine, bunun beklediklerinden daha yüksek bir oran olduğunu söyledi.

Doğrudan, "yetişkin fillerinin, ereksiyon sorunlarına yol açtığını" söyleyemeyeceğini belirten Belçikalı profesör, "ikisi arasındaki bağlantı da inkar edilemeyeceğini" belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.