Hava Durumu

"Çok şükür kurtardım"

Son dakikada attıkları golün kendilerine şampiyonluğu getireceğine inandığını söyleyen Çağlar Şahin Akbaba, son anda kurtardığı pozisyonla ilgili de "Çok şükür ki topu çıkardım. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Çok şükür kurtardım"

Bursaspor'un başarılı kalecisi Çağlar Şahin Akbaba maçın ardından Sönmez Medya'ya yaptığı değerlendirmede bu golün kendilerine şampi-yonluğu getireceğine inandığını söyledi. Çağlar, "Son iki dakikada golü bulmamız bizim için müthiş bir şey. Bazen böyle gollere şampiyonluk golleri de denebiliyor. O golün bize şampiyonluk getireceğine inanıyorum. Herkeste müthiş bir inanç vardı. Herkes birbirine inanıyordu. Golün gelmesi bizi moral olarak da en üst noktaya ulaştırdı. Son dakikalarda bir pozisyon verdik. Çok şükür ki o pozisyonu çıkardım. İnşallah böyle devam eder. Galip gelmeyi sürdürürüz" diye konuştu.

ELEŞTİRİM ASLA OLMAZ

Geçen hafta içinde düzenlenen basın toplantısında Yalçın Koşukavak ile kullandığı bir cümlenin kamuoyunda yanlış anlaşıldığına değinen ve buna çok üzüldüğünü belirten genç eldiven, "İçimde kalan bir şey var. Onu söylemek istiyorum. Hafta içinde bir konuşma yapmıştım. Basın toplantısında kullandığım kelimelerden 'Yalçın Koşukavak'ı eleştirdi' diye algılanmış. Benim açımdan Yalçın Koşukavak'a eleştiri asla olmaz. Çünkü Yalçın Koşukavak'ı en son eleştirecek kişi benim. Çünkü en çok beğendiğim hoca Yalçın Koşukavak'tır. Böyle bir haberin çıkması beni üzdü. Sadece bunu dile getirmek istedim." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.