Hava Durumu

Colin Kazım gazeteciye saldırdı

Feyenoord forması giyen milli futbolcu Colin Kazım, Hollandalı bir gazeteciye saldırarak "Mahvolacaksın!" diyip tehditler savurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2016 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2016 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Colin Kazım gazeteciye saldırdı
Bu sezon saha içinde yaşadığı olumsuz olayların yanı sıra, saha dışındaki tavırlarıyla da eleştirilen Feyenordlu Colin Kazım-Richards, yine bir olayla gündeme geldi. Söz konusu habere göre Kazım, bir gazeteciye saldırdı ve tehditler savurdu.

Hollanda basınında yer alan habere göre, Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni Bronckorst'un PSV ile yapacakları kritik maç hakkında düzenleyeceği basın toplantısından hemen önce bir basın mensubuna saldıran Kazım, birkaç kez "Mahvolacaksın" şeklinde bağırdı.

GAZETECİNİN ÖNCEKİ YAZISI ETKİLEDİ

Kazım'ın tepki gösterdiği basın mensubunun, 29 yaşındaki oyuncunun Portekiz kampındaki rahatsız edici tavırlarını kaleme alan isim olduğu belirtildi.

Kazım'ın davranışı hakkında kısa bir yorum yapan teknik direktör Giovanni Bronckorst, "Bu iyi değil" demekle yetinirken, genç teknik adamın Kazım'a verilmesi muhtemel cezayla ilgili henüz bir karar almak istemediği vurgulandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.