Hava Durumu

Çöp konteynerine cesedi bırakılan bebekle ilgili önemli gelişme!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bebeğinin cesedini çöp konteynerine bıraktığı iddiasıyla gözaltına alınan anne B.U. (17), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bebeğin babası olduğu öne sürülen kamu görevlisi Y.G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çöp konteynerine cesedi bırakılan bebekle ilgili önemli gelişme!

Olay, iki gün önce gece saatlerinde Etimesgut ilçesindeki Alsancak Mahallesi'nde meydana geldi. 2196'ıncı Sokak üzerinde kağıt toplayan bir kişi, çöp konteynerinin içinde poşete konulmuş bebek cesedi buldu. Yeni doğduğu anlaşılan kız bebeğin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

BEBEĞİN ANNESİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, bebeğin cesedini çöpe bıraktığı tespit edilen B.U.'yu gözaltına aldı. B.U.'nun, bebeğin annesi olduğu saptandı. Bir kamu görevlisinin istismarına uğradığını ve daha sonra hamile kaldığını ileri süren anne B.U.'nun evde doğum yaptığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bebeğin babası olduğu iddia edilen kamu görevlisi Y.G. ise B.U.'nun ifadesi üzerine Gaziantep'te gözaltına alınarak Ankara'ya getirildi. Şüpheli Y.G., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bebeğin ölüm nedenin otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.