Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çöpçatan sitesini dolandırdı!

31 yaşındaki Inna, Ukraynalı kadınlarla Batılıların tanışmasını hedefleyen siteye şantaj yaptığı iddiasıyla yargılanıyor

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çöpçatan sitesini dolandırdı!

İngiltere'de oldukça meşhur olan ve Ukraynalı kadınlarla Batılı erkeklerin tanışmasını sağlayan çöpçatanlık sitelerine erişilemeyince, sitelerin sahibi olan ABD'li şirket sıkıntıya düştü. Daha sonra gelen şantaj mesajında, 2 bin 850 sterlin karşılığında sitenin sahiplerine iade edileceği ifade edildi.

Ödemeyi yapan şirket, bir sene sonra benzer bir şantajla daha karşılaştı. Ancak bu sefer 28 bin 500 sterlin isteniyordu. Kendi imkanlarıyla siteyi geri alamayan şirket, bu sefer polise başvurdu.

Polis, uzun araştırmaların sonucunda Ukrayna'nın Çerkassi kentinde yaşayan iki çocuk annesi Inna Y'ye ulaştı. Ukrayna polisi, önceden şirkette çevirmen olarak çalışan 31 yaşındaki kadını gözaltına aldı. Polis, son dönemde çocuk eğlence merkezi açan kadının bu parayı nereden kazandığını araştırıyor.

Ev hapsinde tutulan kadın, siteyi ele geçirme ve şantajla suçlanıyor. Eğer suçlu bulunursa 4 yıl hapis ve malvarlığına el koyma cezalarıyla karşı karşıya kalması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.