Hava Durumu

Copperfield'in şovunda şok! Seyirci beyin hasarı aldı

2013 yılında Las Vegas'ta Copperfield'ın şovunu izlemeye gittiğini söyleyen 55 yaşındaki Cox, katıldığı bir illüzyonun sahne arkasında düşünce beyin hasarı aldığını öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Copperfield'in şovunda şok! Seyirci beyin hasarı aldı
Dünyaca ünlü illüzyonist David Copperfield'ın başı, 'sahne arkasında' yanlış giden bir numara yüzünden derde girdi.

GÖNÜLLÜ OLARAK KATILDI

Dailymail'in haberine göre İngiliz Gavin Cox (55) adlı adam, 2013'ün Kasım ayında eşiyle tatil için gittiği Las Vegas'ta Copperfield'ı izlemek istedi. Şov esnasında ünlü illüzyonist, yapacağı numaralardan biri için sahneye seyircilerden gönüllüleri davet etti. Bu kişilerden biri de Cox oldu.

KOŞARKEN AYAĞI TAKILIP DÜŞTÜ

Cooperfield'ın gösterisinde 13 seyirci, sahnedeki kafesin içinden kaybolacak ve dakikalar sonra salonun arka kapısından belirecekti. Ancak Dailymail'e verdiği röportajda Cox, şov esnasında 12 kişiyle birlikte inşaat halindeki karanlık ve tozlu bir odaya sokulduğunu, burada hızlıca koşması gerekirken ayağı takılıp düştüğünü söyledi.

GÖSTERİYİ YARIDA BIRAKMADI

Yaralarına rağmen gösteriyi yarıda bırakmayan Cox, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. Beyninden kalıcı hasar aldığı belirtilen ve Copperfield'a milyonlarca dolarlık dava açan Cox'un duruşma tarihi ise Ocak 2017. Cooperfield'ın avukatı ise tüm iddiaları reddederken, bu illüzyonun 15 senedir 100 binden fazla kişiyle sorunsuz bir şekilde yapıldığını söylüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.