Hava Durumu

Çorbacıda bekle seni vurmaya geliyorum

Twitter'da başlayan sataşma gece kulübünde kavgaya dönüşüyordu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2013 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2013 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çorbacıda bekle seni vurmaya geliyorum

'Türkiye Müzik Ödülleri' dağıtıldıktan dakikalar sonra Demet Akalın ve eşi Okan Kurt ile 1 yıldır küs oldukları Alişan arasında büyük bir gerginlik yaşandı.

"O ÖDÜLÜ ALIR SENİN.."

Gecede 4 ödüle aday gösterilen Demet Akalın'ın yalnızca 'Türkan' şarkısıyla ödül almasını diline dolayan Alişan Twitter hesabından, Akalın'ın çok istediği 'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülünü kazanan Göksel'in 'acıyor acıyor' şeklindeki şarkı sözlerini tweet attı. Bu sözler üzerine Demet Akalın'ın kardeşi Çağın, Alişan'a "O ödülü alır senin ..." diye tweet attı.

Twitter üzerinden devam eden kavgaya Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt da dahil oldu. Kurt, Alişan'ı arayıp "Sarıhan Çorbacı'sına git, orada bekle. Seni vurmaya geliyorum" dedi. Alişan bir minibüs dolusu kuzeniyle çorbacıya gidip 1 saat bekledi. Ancak gelen giden olmadı.

"BEBENİN BİRİ BANA SATAŞTI"

Ardından Alişan, Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un Ortaköy'deki Sortie'de eğlendiklerini öğrendi. Kuzenleriyle Sortie'ye gitti. Çiftin karşısındaki locaya oturdu. Taraflar birbirlerine kötü kötü bakmaya başladı. Kulüpteki güvenlik önlemleri artırıldı.

Araya Özgür Aras ile Can Tanrıyar'ın girmesi sonucu olası kavga engellendi. Demet Akalın ile Okan Kurt geceyi önden terk etti. Alişan da çiftin arkasından çıktı. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan ünlü sanatçı "Bebenin biri bana sataştı. Savcılıkta görüşürüz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.