Hava Durumu

Coşkunöz güle oynaya

M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başından sonuna kadar üstün oynadığı maçta Ali Karasu Anadolu Lisesi'ni, Hikmet Furkan, İsa, Serkan ve Oğulcan'ın golleriyle 4-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Coşkunöz güle oynaya

HABER I Özgün DOĞAN I

MAÇA HIZLI BAŞLADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası spor müsabakaları kapsamında düzenlenen Genç Erkekler A Grubu futbol maçları heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Atıcılar-1 Sahası'nda yoğun yağış altında oynanan karşılaşma da M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başından sonuna kadar etkili oynadığı maçta Ali Karasu Anadolu Lisesi'ni 4-0 mağlup etmeyi başardı. Maça oldukça istekli başlayan Yeşil Beyazlılar maçın başında Hikmet Furkan'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

DİRENCİNİ KIRDI

Bulduğu golün ardından baskısını artııran Coşkunöz ilk yarının son bölümlerinde İsa'nın ayağından bulduğu golle soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda da etkili oyu-nunu devam ettiren Yeşil Beyazlılar oyunu tama- men rakip sahaya yıktı. Rakibinin baskılı oyununa karşılık veremeyen Ali Karasu, Serkan'ın golüne engel olamayınca maçta 3-0 geriye düştü. Üç-üncü golün ardından rakibinin direncini tamamen kırmayı başaran M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son dakika-da Oğulcan'ın kaydettiği golle maçı 4-0 kazan-masını bildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.