Hava Durumu

Cübbeli o isim için açtı ağzını yumdu gözünü!

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ABD Başkanı Donald Trump hakkında kullandığı ifade ile gündemde...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2018 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2018 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cübbeli o isim için açtı ağzını yumdu gözünü!

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 6 Ekim'de "Lalegül TV"de yayımlanan "Bursa Sohbetleri"nde, "Trump Allah'ın tokadı" ifadesini kullandı.

Türkiye ile ABD arasında, özellikle ABD'li Rahip Andrew Brunson üzerinden ilişkiler gerilmiş, ABD Başkanı Donald Trump Türkiye'ye yaptırım uygulama kararı almıştı. Kamuoyunda ABD Karşıtlığı ve Trump protestoları düzenlenmişti.

Cuma günü, Andrew Brunson hakkında yurt dışı ve adli kontrol yasağı kaldırılmıştı. Kararın ardından Brunson ABD'ye dönmüştü. Trump verilen karardan memnun olduğunu belirtmişti.

CÜBBELİ AHMET: TRUMP ALLAH'IN TOKADI

Cübbeli Ahmet Hoca sohbetinde, ekonomik sıkıntıları, zamları "Trump yapıyor" diyenlere cevap verdi. Cübbeli, "Göz göre göre dilimizi değiştirecekler çıt çıkaran da yok. Ondan sonra Allah da veriyor zamı, veriyor enflasyonu, develasyonu... Kimsenin bir şey anladığı yok, ne oluyor? Trump yapıyor. Ne Trump yapıyor senin nefsin yapıyor nefsin. Trump, Allah'ın tokadı" diye belirtti.

Cübbeli konuşmasının devamında da dikkat çeken ifadelerde bulundu. Cübbeli, "biz bunları on sene önceden söyledik. Kafalarına bomba yemeden FETÖ'yü anlamadılar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.