Hava Durumu

Çukur bombası! Meğer öldü sandığımız herkes...

Pazartesi akşamı gerçekleştirilen 'Çukur' dizisinin sezon finali gala gecesine katılan Habertürk yazarı Mustafa Doğan, gecenin detaylarını köşesinde paylaşırken, "Yeni sezonda bambaşka bir 'Çukur' deneyimi yaşayacağız" ifadelelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2018 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çukur bombası! Meğer öldü sandığımız herkes...

Habertürk Gazetesi'ndeki "Çukur'dan Bildiriyorum" başlıklı köşe yazısı şöyle:
"Pazartesi akşamı 'Çukur'un Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlenen sezon finali gala gecesindeydim. Yaklaşık bir saat öncesinden gittiğim Haliç Kongre Merkezi'nde karşılaştığım tablodan etkilendiğimi itiraf etmeliyim. Alanda müthiş bir kalabalık vardı. Kırmızı halı seremonisi için ayrılan alanda adım atacak yer kalmamıştı. Oyuncuların gelişiyle yaşanan coşku da inanılmazdı. Alkışlar, çığlıklar birbirine karıştı. Afişlerle donatılan fuaye alanındaki fotoğraf çekme yarışını görmenizi isterdim.

Konser salonu da 'Çukur' afişleri ve o meşhur dövmeyle bezeliydi. Seyirci tarafındaysa balkon bölümüne asılan duvar yazılarının olduğu afişler atmosferi tamamlıyordu. Yaş skalasını çok merak ediyordum. Gençler ağırlıklı olsa da her yaş grubundan izleyici vardı. Ortadoğulu hayranlar da, 'Çukur' dövmeli tişörtler giyenler de vardı. Salonda yerlerini alanları, dev ekrandaki slaytlar eşliğinde dizi müzikleri havaya soktu.

İzleyiciler de oyuncular da çok şıktı. Herkes özenerek hazırlanmıştı geceye. Gecenin en unutulmaz sahnesi, oyuncuların hayranlarını selamlayıp alkışladığı andı. Sunucu Ebru Akel her zaman olduğu gibi hâkimiyetiyle, diksiyonuyla ve zarafetiyle kusursuzdu.

Konser Nebil Sayın'ın Gökhan Bölükçü ile düet yaptığı 'Haydar Haydar'la başlayıp 'No:1&Melek Mosso' düeti, Cem Adrian'ın bağlama eşliğindeki müthiş 'Öf Öf' performansıyla devam etti. Performanslar çok başarılıydı. 'Yamaç', 'Vartolu' ve 'Medet zaten efsaneydi. Kubilay Aka'yı da çok beğendim. Buraya notumu düşeyim, bu çocukta sahne ışığı var! Salondakiler neredeyse tüm şarkılara eşlik etti. Hepsi ezberlemiş sözleri. (Konser bu gece 00.30'da SHOW TV'de yayınlanacak. Kaçırmayın derim!)

Arada yayınlanan, 'Çukur'un kamera arkası görüntülerinden oluşan kısa VTR'de çok eğlendim. Dışı sert dizinin içi yumuşacıkmış meğer. 'Vartolu'nun trafikte tartıştığı sürücüyü şemsiyeyle dövdüğü sahnede yoldan geçen bir vatandaşın yaşananları gerçek sanıp olaya müdahale ettiği anlarda salon gülmekten yıkıldı.

İzleyiciler arasındaki genç bir kızın fenalaşması gecenin nazarlığı oldu. Durumunun iyi olduğu öğrenilince, rahat bir nefes aldı herkes. Oruçlu olanlar büfeden aldıkları sandviçlerle oruçlarını açtı.

Sözün özü... Harika bir geceydi. Tohum Otizm Vakfı için düzenlenmiş olmasının verdiği iç huzursa paha biçilmezdi.

Final gibi sezon finaline gelince... Tüyolar almıştım almasına ama bu kadarını ben bile beklemiyordum. Tamam, öldü sandığımız herkes ölmeyecek ama diziden ayrılan oyuncuların sayısı itibarıyla bu alanda sanırım bir rekor kırıldı. Yeni sezonda bambaşka bir 'Çukur' deneyimi yaşayacağız anlaşılan."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.