Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukur dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Çukur dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı dizi severler tarafından araştırılmaya devam eden konular arasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çukur dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Hafızalara kazınan Çukur dövmesinin farklı bir sembole dönüştüğü tanıtım Çukur'un ekrana gelecek heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi. Sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan dizide farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken Karakuzular çetesi ile Koçovalıların arasındaki mücadele şimdiden heyecanla bekleniyor. Yüzüklerinde farklı bir sembolün göründüğü bu adamlardan Erkan Avcı'nın Çeto, Berkay Ateş'in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Çukur yeni sezonuyla herkesi çok şaşırtacak!

Erkan Avcı ve Berkay Ateş Çukur'da!

Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncularından Erkan Avcı ve Berkay Ateş yeni sezonda Çukur ekibine katılan ilk isimlerden oldu.

Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un yeni sezonda kadrosuna katılacak oyuncular netleşmeye başladı. Televizyon ve sinema dünyasının başarılı oyuncuları Erkan Avcı ve Berkay Ateş ekibe katılan ilk isimler oldu.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden olan ve birçok unutulmaz "ilk"e imza atan Çukur'un yeni sezonu konuşulmaya devam ediyor. Final bölümü ile hayranlarını şaşkınlığa uğratan dizide en çok Çukur'u yerle bir eden, farklı sembolleri olan yüzükleriyle dikkat çeken karakterler merak ediliyordu. Koçovalılara kafa tutan bu adamlar yeni sezonda Karakuzular ismiyle karşımıza çıkacaklar. Erkan Avcı'nın Çeto, Berkay Ateş'in ise Mahsun rolüne hayat vereceği Karakuzular çetesi ile Koçovalılar arasındaki mücadele yeni sezonda Çukur'da tansiyonu yükseltecek.

Çukur'un büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonu Eylül'de Show TV'de!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.