Hava Durumu

Cumartesi sahadayım

Bursaspor, sezon sonuna kadar kiraladığı Queens Park Rangers'ın başarılı savunma oyuncusuna imzayı attırdı. Anton Ferdinand, "Burada olmaktan mutluyum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2013 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2013 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumartesi sahadayım

Barış YALIM

 

Bursaspor, Queens Park Rangers'ın savunma oyuncusu Anton Ferdinand'ı satış opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Basın Sözcüsü Selçuk Eren katıldı.
Nokta ve kaliteli transferleri takıma dahil ettiklerini ifade eden Uslu, "İngiltere'den aldığımız üçüncü futbolcumuz. Takımımızın vazgeçilmezlerimizden biri olacaktır. Engin bilgi ve tecrübesiyle Bursaspor'a çok şey katacağına inanıyorum" dedi.


FANTASTİK BİR LİG
Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Anton Ferdinand şunları söyledi:
"Burada olduğum için çok mutluyum.  Londra'da doğdum büyüdüm ve birçok Türk arkadaşım oldu. Kültürü ve insanların yaşam tarzını biliyorum. O arkadaşlarıma da bu transferden bahsettiğim zaman bana ilk söyledikleri şey taraftar oldu. Ben de onlarla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum."


Galatasaray maçında oynayabileceğini belirten Ferdinand, "Ben hazırım. Önemli bir maç olduğunu biliyoruz. Elimden geleni yapacağım. Türk ligi fantastik. Kaliteli isimlerin gelmesi önemli bir olay " dedi.

 

 

Biraz sabırlı olalım


Anton Ferdinand gibi bir oyuncuyu Bursaspor'a kazandırmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, "Bursasporumuza hayırlı olsun. Aziz Behiç de gelecek. Türk statüsünde oynaması için girişimlerde bulunacağız. Ailesi Kıbrıs Türk'ü. Kendisi önce Kıbrıs vatandaşlığına geçmesi lazım. Bu 2 günlük süreç içinde birtakım planlarımız var onları halletmeye çalışıyoruz" dedi.


BİR KAÇ İSİM VAR
Teknik direktör konusunda da ciddi bir görüşme içindeyiz ifadelerini kullanan Kamat şöyle devam etti: "Bizim için iyi olabilecek, faydalı olabilecek, önümüzdeki serüvende katkı koyabilecek hocayı getirmek için mücadele ediyoruz. Herkesin rahat olması lazım. Biraz zaman verirseniz onun da en iyi şekilde üstesinden geleceğiz. İsimler üzerinde durmayalım, birkaç isim üzerinde çalışmalarımız var. İnşallah doğru karar vereceğiz. Biraz sabırlı olalım".

 

 

Telefonlar susmuyor

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini söyledi. Uslu, "Teknik direktörümüzün ayrılacağından haberimiz yoktu. Ani gelişen bir olay. Öneriler çok. Telefonlar susmuyor. Herkes Bursaspor'a gelmek istiyor. Çalışma ortamının çok iyi olduğu kulüplerden birisi. Biz en doğrusunu yapmak istiyoruz. Vizyonumuza uygun teknik direktörü getirmek istiyoruz" diye konuştu.

 

 

Biletler bugün satışta


Bursaspor'un 2 Şubat Cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı maçın biletleri bugün satışa çıkacak. Bilet fiyatları şöyle; VIP A-B 1. Sıra: 275 TL, VIP A-B 2 ile 6. Sıralar: 150 TL, Kapalı A-B-C: 75 TL, Maraton: 30 TL, Kapalı kale arkası: 20 TL, Açık kale arkası: 10 TL, Misafir tribünü: 10 TL.

 

 

 

 

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.