Hava Durumu

Cumhur İttifakı'na aykırı davranınca...

Cumhur İttifakı'na aykırı davranışları gerekçesiyle MHP Samsun İl Başkanı görevden alındı. Öte yandan "İttifak olmazsa olmazımız değil" diye MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta da disipline sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhur İttifakı'na aykırı davranınca...

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Cumhur İttifakı'nın Samsun'daki görüşmeleri ile ilgili konuşmasında "Genel başkanımız ifade etti. Jest ile rest arasında bir harf farkı var. İttifak olmazsa olmazımız değil. MHP olarak Samsun'da 7 belediye istedik ancak AK Parti 2 belediye verdi" ifadelerine yer vermişti. Cumhur İttifakı'na aykırı davranışları gerekçesiyle MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta disipline sevk edildi. Aynı gerekçeyle MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin görevden alındı.

MHP GENEL BAŞKANI YARDIMCISI KARARI DUYURDU

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Cumhur İttifakı ruhuna aykırı faaliyetlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı görevden alınmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da Merkez Disiplin Kurulu'na sevki hususunda gerekli çalışmalar başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin

NE OLMUŞTU?

Erhan Usta, Cumhur İttifakı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Cumhur İttifakı konusunda görüşlerini anlatan Usta, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde söylediği, "Jest ile rest arasında sadece bir harf var" sözünü hatırlatarak, ittifakın MHP için Samsun'da 'olmazsa olmaz' olmadığını söylemişti.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Erhan Usta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.