Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa teşkilatlarını övdü

Bursa İl Teşkilatı'nın düzenlediği Eğitim ve İstişare Toplantısı'na telekonferans ile katılan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayhan Salman Başkanlığı'ndaki teşkilat mensuplarına övgü dolu sözlerle seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa teşkilatlarını övdü

Erdoğan, "Kutlu davamıza gönül veren Bursa teşkilatımızın neferleri, her birinizi güçlü bir Türkiye için harcadığınız çaba için yürekten kutluyorum" dedi.

AK Parti Bursa İl Teşkilatı, 2019 yılında gerçekleşecek olan yerel ve genel seçimlerin hazırlıklarına başladı. Hafta sonunda İl Başkanı Ayhan Salman Başkanlığı'nda Afyon'da düzenlenen 'Eğitim ve İstişare Toplantısı'nda İl Başkanlığının bugüne kadar yaptığı çalışmalar değerlendirildi ve seçimlerde izlenecek yöntemler masaya yatırıldı.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ile AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ali İhsan Yavuz'un eğitim programlarıyla gerçekleşen toplantıya, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Milletvekili ve İçişleri E. Bakanı Efkan Ala, Bursa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve il, ilçe gençlik ve kadın kolları teşkilatları, hazır bulunduğu toplantıda coşku çok yüksek oldu.

METAL YORGUNLUK YERİNİ

DİNAMİK BİR YAPIYA BIRAKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, toplantıya tele-konferans yöntemiyle katılarak, partililere seslendi. Erdoğan, konuşmasında ülkedeki tüm teşkilatların metal yorgunluğunu atarak güzel çalışmalara imza attığını dile getirmesi, salonda coşku ve heyecan uyandırdı. Erdoğan, 2007 yılında yeniden Genel Başkan olduğunda teşkilatlarda gördüğü metal yorgunluğunun Afrin harekâtı ile birlikte diriliş harekâtına döndüğünü söyledi. Bursa teşkilatından 2019 yılında yapılacak seçimler için aynı şevk ve heyecan ile çalışmalara devam etmesini isteyen Erdoğan, "Moral motivasyonu güçlenen kadrolarımız ile tek yürek halinde daha güçlü bir Türkiye hedefimize doğru hızla ilerliyoruz. Bursa'nın bizde çok özel bir yeri vardır. Davamıza bugüne kadar yaptığınız katkıyı sürdüreceğinize, ülkemiz için, halkımız için güzel hizmetlere imza atacağınıza inancım tamdır" dedi.

RABİA VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin işaretinin 4 parmağın havaya kaldırıldığı 'Rabia' olduğunu da vurguladı. Teşkilatlardan bu işaretin kullanılması konusunda daha hassas davranmalarını her fırsatta istediğini vurgulayan Erdoğan, "Her siyasi partinin bir sembolü var bizim sembolümüzde Rabia'dır. Nedir Rabia? Bunun bir anlamı var. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Sizlerden bu sembolümüzün kullanılması konusunda daha hassas davranmanızı bekliyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu talebi üzerine toplantıdaki AK Parti Bursa teşkilatı mensupları Rabia işareti ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı selamladılar.

SALMAN'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJİ

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, Bursa ve Türkiye'nin geleceği için yoğun tempoda çalıştıklarına vurgu yaptı. Bursa teşkilatları olarak 2019 yılında yapılacak seçimler için hazır olduklarını söyleyen Başkan Salman, "Partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa teşkilatımıza yönelik övgü dolu sözleri bizi daha da heyecanlandırdı ve çalışma azmimiz arttırdı" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa teşkilatlarına olan güvenini boşa çıkarmamak için canla başla çalışacaklarını da dile getiren Ayhan Salman şunları da söyledi: "Düzenlediğimiz toplantıda her zaman şehrine ve ülkesine hizmet için hazır olan teşkilatlarımızla heyecanımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Ülkemiz, ümmetin ve tüm mazlum halkların geleceği adına önemli bir süreçten geçiyor. Bizler de bu süreçte üzerimize düşen her şeyi yapmak için çabalıyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantımızı onurlandırması bizlere ayrı bir şevk verdi. 2019 yılında yerel ve genel seçimler var. Bursa teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi bu seçimlere de hazırız. Halkımıza ve teşkilatlarımıza güvenim sonsuzdur. Daha güçlü bir Türkiye, daha güzel bir Bursa hedeflerimize giden yolda koşar adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.