Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Bursa'ya başarı ödülü

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Siyaset Akademisi'nin 18. dönemiyle ilgili en başarılı organizasyon değerlendirmesinde ikinci oldu. İl Başkanı Ayhan Salman, ikincilik ödülünü Ankara'da gerçekleştirilen genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2018 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2018 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Bursa'ya başarı ödülü

AK Parti AR-GE Başkanlığının en önemli eğitim faaliyeti olan Siyaset Akademisi, 18. dönemini geride bıraktı. 9 Mart'ta 30 ilde aynı anda başlatılan Siyaset Akademisi Eğitim Programı'nda binlerce kişi, tarih, siyasal tarih, ekonomi ve dış politika konularında uzmanlar tarafından verilen eğitim sürecinden geçirildi.

630 KATILIMLA TÜRKİYE REKORU
2008 yılında ilki düzenlenen Siyaset Akademisi'nin 18. döneminde Bursa'nın başarısı dikkat çekti. Dönemin Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in ilk dersi verdiği AK Parti Bursa İl Başkanlığı, derslere katılım durumu, eğitimci ve katılımcı kanaati, ders materyallerinin zamanında hazırlanması, salonun eğitime uygunluğu, katılımcılardan sağlanan bilgi akışı organizasyonuyla ilgili değerlendirmede Yalova'nın ardından ikinci sırada yer aldı. Bursa ayrıca, Siyaset Akademisi eğitim programına 630 kişilik katılımla birinci oldu ve bu alanda Türkiye rekoru kırdı.

ÖDÜLÜ TEŞKİLAT ADINABAŞKAN SALMAN ALDI
Ak Parti Bursa Teşkilatı, önceki gün Ankara'da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına tam kadro katıldı. İl Başkanı Ayhan Salman, toplantıda Siyaset Akademisi ikinci olan Bursa'nın ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
Salman, siyaset akademisinin bu yılki programında elde edilen başarı ve ödül töreniyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Bursa'nın siyasette her zaman ön plana çıkan dinamik bir yapısı olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fikirsel temelini attığı Siyaset Akademisi'nin 10 yıldır aralıksız sürdürülerek kurumsal bir yapıya kavuşturulduğunu kaydeden Salman, Bursa'nın bu alanda etkili bir süreç geçirdiğini söyledi.

EKİP ÇALIŞMASIBAŞARIYI GETİRDİ
Bu yılki eğitim programında, 30 il arasında yapılan teknik değerlendirmede ikinci olduklarını, ayrıca 630 kişilik katılımla Türkiye birincisi olduklarını dile getiren Salman, ' Teşkilatımızın uyum içinde çalışması, bu başarıyı getirmiştir. Elde edilen bu başarıda başta İl Başkan Yardımcısı Emel Gözükara Durmaz ve Siyaset Akademisi Bursa İl Koordinatörü Recep İyigün olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın emeği çok büyük. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı ve tüm teşkilatı canı gönülden kutlarım. Liderimiz Erdoğan'ın elinden böyle bir ödül almak bizleri gururlandırdı' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.