Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya mitinginde konuştu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Türkiye tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz'de doğal gaz arıyoruz. CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2019 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2019 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı sözler!

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Zaferlerimiz büyüdükçe tevazumuz da büyüdü. Son zamanlarda bölücü terör örgütünün birlikte olduğu CHP, sözde İYİ Parti, Saadet. Dörtlü çete... 31 Mart'ta bunlara sandıklarda Osmanlı tokadı vurmaya var mıyız?

31 Mart'ı da yine zaferle neticelendirmemiz gerekiyor.

Sadece sandığa gitmekle kalmayacağız, herkesi vatandaşlık görevini yapmaya davet edeceğiz.

Muhalefet ısrarla 31 Mart seçimlerini önemsiz gibi göstermeye çalışıyor. Sıradan, basit bir yerel seçim olduğunu iddia ediyorlar. Ne terör gibi dertleri var, ne Irak gibi gündemleri var. Suriye'nin kuzeyindeki terör koridoruyla nasıl mücadele edeceğimize dair tek bir fikir dahi geliştirmiyorlar. Karadeniz'de ne olduğundan haberleri bile yok. Stratejik adımlardan dahi rahatsız oluyorlar.

"YUNAN GAZETELERİNE MANŞET OLUYORLAR"

Türkiye tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz'de doğal gaz arıyoruz. CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar.

Milli hassasiyetleri bir tarafa bırakırsanız oradan oraya savrulmaktan kurtulamazsınız. CHP cehaletle gaflet arasında gidip gelmektedir.

Mevcut yönetim altında CHP, milli irade düşmanları tarafından kullanılan bir koçbaşına dönmüştür. Bugün CHP tarihinin en büyük kimlik bunalımını yaşamaktadır.

15 Temmuz gecesi 23.15 Atatürk Havalimanı'nda darbecilerle anlaşarak tankların arasından geçip Bakırköy Belediyesi'ne giden sensin Bay Kemal. 01.15'te ben, damadım, eşim, kızım, torunlarımla Atatürk Havalimanına indim. On binler orada. Bay Kemal 2 saat önce tankların arasından geldi geçti dediler.

Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı. Bakınız Güneydoğu'da, Doğu'da Bay Kemal hiçbir yerde yok İstanbul'da falan da terör örgütünün desteklediği HDP oralarda yok. 82 milyonun huzurunda YPG terör örgütüne sahip çıkıyor. Ülkemiz için tehdit oluşturmadığını iddia ediyor.

Bay Kemal 23 tır dolusu silahla donatılan, binlerce insanı katleden Suriye'de bir katil sürüsünü CHP Genel Başkanı kanarya sevenler derneği gibi mi görüyor. YPG bize saldırmaz diyen Bay Kemal'e soruyorum bu örgütün ülkemizdeki eylemlerinden de haberin yok. AB PKK'yı terör örgütü ilan ediyor. Ya sen? Kanaryalar derneği mi ilan ediyorsun.

YPG'nin şehit ettiği güvenlik görevlilerinden haberin yok mu? Ya sen menem insansın? Hiçbir şeyden haberin yok. 9 kere mağlup oldun, yine koltukta oturuyorsun. YPG'nin Çalık caminde şehit ettiği kardeşlerimizden de mi habersizsin. Kendi ülkesinin gerçeklerinden bu derece habersiz bir muhalefet partisi olmaz.

"MUHALEFET AÇIĞI DEĞİL DEVŞİRME MUHALEFET SORUNU VARDIR"

Geldiğimiz nokta itibariyle Türkiye'de artık muhalefet açığı değil devşirme muhalefet sorunu vardır. Terör örgütlerine canlı kalkan olmayı kendine vazife edinen bu muhalefet zihniyeti Türkiye'nin en büyük açmazlarından biridir. CHP'ye gönül vermiş kardeşlerimin partinin gidişatı ile ilgili ciddi kaygıları olduğunu biliyorum. Pensilvanya Kandil'le girilen bu yakınlaşmanın CHP seçmenini rahatsız ettiğinin farkındayım. Parti başkanları koltuk sevdası uğruna bölücü terör örgütünün uzantılarına verdiği desteği görmezden gelse de tabanları bunu kabul etmiyor. Kandil ve Pensilvanya ile girilen bu kirli ittifaka CHP, SP ve İYİ Parti'ye gönül vermiş kardeşlerim artık yeter diyecektir.

"HİÇ BİR YERDE BENİM BÖYLE BİR İFADEM OLMAMIŞTIR"

Bu eş başkan, bölücü terör örgütünün desteklediği HDP'nin eş başkanı Kürdistan'da biz kazanacağız, batıda ise AK Parti ve MHP'yi bitireceğiz diyor. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Türkiye'yi bunlar bölmek istiyor. Kuzey Irak'ta Kürdistan bölgesi var. Lütfen oraya defol. Son zamanlarda HDP'liler şöyle bir şey uydurmaya başladılar: Erdoğan HDP'ye oy verenleri terörist ilan ediyor...
Hiç bir yerde benim böyle bir ifadem olmamıştır. Başındakiler olarak sizler teröristsiniz. Belediyelerinize gönderilen paraları Kandil'e gönderen sizsiniz.

Bundan sonra aynı şey olursa inanıyorum ki aynı kararı yargımız yine alacaktır. Bu ülkenin çukura parası yok, hizmet etmeye parası vardır. Biz sırtımızı PKK'ya, YPG'ye dayadık diyor. Siz o terör örgütlerine dayamaya devam edin. Biz de sırtımızı halkımıza ve Allah'a dayadık.

Bu ittifak milletin geleceğine pusu kurma ittifakıdır. Terör örgütlerini başımıza musallat etme ittifakıdır, yıkım ittifakıdır. 31 Mart sadece adayların, partilerin yarıştığı bir seçim değildir. Beka seçimidir.

Suriye'de Irak'ta oynanan oyunu kalıcı olarak bozma seçimidir. Hülle ile hile ile bölücü örgütün uzantılarını belediyelere doldurmaya çalışanlara esaslı bir ders verme seçimidir. Siyasi tünel kazanlara geçit vermeme seçimidir.

31 Mart'ta sandığa giderek vereceğiniz oylarla Türkiye'nin önünde yepyeni bir ufuk açacaksınız. Sandığa gitmeyenleri de sandığa götüreceksiniz.

Son 17 yılda Malatya'ya 20 katrilyon liralık yatırım yaptık.

Eski stadın yerine bir millet bahçesi yapmak için kolları sıvadık, inşallah yakında ona da başlıyoruz.

Bu millet bahçesinin bir yanına da inşallah millet kıraathanesi yapacağız. CHP'liler bu kıraathaneden anlamazlar. Ben kıraathane diyorum, onlar kumarhane anlıyor.

Uzun yıllar ihmal edilen bir çok ata yadigarı eseri yeniden ayağa kaldırdık.
17 yılda çiftçilerimize 1.3 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik. Bu sabah Ankara'da Külliye'de 2 bin çiftçimizle bir toplantı yaptık. Hepsinin coşkusunu heyecanını gördüm. Kayısı için lisanslı depo kuruyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.