Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş af açıklaması!

İngiltere ziyareti öncesi gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin af önerisi ile ilgili "Bu talebi veya teklifi kendisine ait bir taleptir. Ama bizim şu anda hükümet olarak böyle bir düşüncemiz kesinikle yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş af açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"İngiltere'de bölgesel ve uluslararası gelişmeleri ele alacağız. Terörle mücadele iki ülke için de öncelikli konulardan. İki garantör ülke olarak Kıbrıs'taki gelişmeleri değerlendireceğiz. Suriye, Irak olmak üzere bölgedeki gelişmeleri de değerlendireceğiz. Birleşik Krallık ile ticaretimiz yüzde 39 arttı. Hedefimiz 20 milyar dolara ulaşmaktır. Potansiyelin daha yukarıdaki hedeflere de ulaşabileceğini düşünüyorum. Birleşik Krallık, Türkiye'ye en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer alıyor

BAHÇELİ'NİN AF ÖNERİSİ

Bahçeli'nin bu talebi veya teklifi kendisine ait bir taleptir. Ama bizim şu anda hükümet olarak böyle bir düşüncemiz kesinikle yok.

'YENİ BİR KADRO ORTAYA KOYMA GAYRETİNDEYİZ'

Biz hücre yenilemesini siyasetten başaran bir partiyiz. Eksiklerini güçlendiren, gidermeye çalışan bir siyasi partiyiz. Nerede aksama varsa, sıkıntı varsa gidermek suretiyle yeni bir kadro ortaya koyma gayretinde olacağız. Biz siyasette kadroyu, Ankara'ya milletvekili taşımak olarak görmüyoruz. Milletvekili sorumluluğunu üstlenen arkadaşlarımız bunun hakkını dört dörtlük vermeli. Kimlerin zaafları varsa, kimlerin falsosu olmuşsa yürümek mümkün değil.

FAİZ HAMLESİ

Faiz konusundakii düşüncelerimi biliyorsunuz. 24 Haziran'dan sonra bunun şekli farklı gelişecek. Faizi her kötülüğün anası, babası olarak görüyorum. Şu anda 0,98 bazda bir düşüş yapıldı. Bu bile konut satışlarını etkiledi. Bu bir gerçek, bizim bunlara kör olmak gibi garipliğimiz olamaz. Bu bir vaka, hem yastık altındaki parayı çekelim diyeceksin, hem de bu adımları atmayacaksın. Şu anda iyi yoldayız. Başbakanın açıkladığı paket, faizdeki atılan adım bizi daha iyi noktalara taşıyacak. Birileri gibi bedava konut verelim gibi bir şey söz konusu olamaz. Bunları da duymaya başladık. Benim memleketim bunu yutmayacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.