Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen adaylarına müjde

100 günlük eylem planını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atayacaklarının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen adaylarına müjde

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezindeki toplantı solununda yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda 400 projeden oluşan 100 günlük eylem planının ilk aşamasını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atayacaklarının müjdesini verdi.

ÖĞRETMENLERE ATAMA MÜJDESİ

100 günlük eylem planında ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye, turizmden gençlik ve spora birçok başlıktaki hedefler yer alıyor. Programda bütçe ve kamu maliyesiyle ilgili atılacak adımlar da bulunuyor.

Erdoğan, "Fiziki altyapıdaki gelişmelere rağmen eğitim öğretim içeriği konusunda arzu ettiğimiz yere gelemediğimizi biliyorum. Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atıyoruz. 700 okulumuzu güvenlik yönetim sistemine entegra ediyoruz. Her okulumuzda en az bir polis memuru görevlendiriyoruz. Her okulun kendi şartları içinde geliştirilmesini sağlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.