Hava Durumu

''Bizi çökertemeyecekler''

Ankara Spor Salonu dışındaki vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar bizi çökertemediler, bundan sonra da çökertemeyecekler. Yeter ki siz dimdik ayakta durun. Yapacağımız çok şey var. Atacağımız adımlar çok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Bizi çökertemeyecekler''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Kongresi öncesi Ankara SporSalonu dışındaki vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Sevgili kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler sizleri bu altıncı olağan kongremizde en kalbi duygularımla selamlıyorum. Evet şu anda partimiz 17 yaşında. Genç, dinamik ve geleceğe çok daha iyi hazırlanan bir parti olarak Türkiye'ye dünyaya en büyük mesajları bugün tekrar veriyoruz.

Bizler tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. Ve bizi bölmek, parçalamak isteyenlere en güzel cevabı hem sandıklarda veriyoruz, hem meydanlarda veriyoruz. Bugün yenilenerek, yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz. Şu anda karşımda 10 binleri görüyorum. Bugüne kadar hiçbir yerde eğilmedik. Biz sadece ve sadece Allah'ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.