Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

"Suriye'nin kuzeyindeki canilerin Türkiye'ye musallat edilmesine izin vermeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomiden teröre kadar Türkiye'nin bekasını ilgilendiren her meseleyi çözüme kavuşturacağız" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap ediyor:

Bolu'nun tüm ilçelerindeki köylerinde yaylalarındaki kardeşlerime buradan selamlarımı gönderiyorum.

Uçsuz bucaksız Bolulu kardeşlerimi görünce 31 Mart için Bolu kararını Allah'ın izniyle verdi diyorum. Bize güç verdiniz milletimize daha iyi hizmet için cesaret verdiniz.

Ekonomiden teröre kadar Türkiye'nin bekasını ilgilendiren her meseleyi çözüme kavuşturacağız. Esnaflarımızdan çiftçilerimize her kesimin sıkıntılarına çare olmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacak inşallah ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. Siz bizim yanımızda Bolu Dağı gibi dimdik durdukça hiçbir fani güç bize emir direktif veremez. Bolu bizi böyle bağrına bastıkça hiç kimse Türkiye'yi yolundan alıkoyamaz.

ÖYLE BİR CEVAP VERİN Kİ SES KANDİL'DEN PENSİLVANYA'DAN DUYULSUN

Milletimizin tökezlemesini bekleyenlere fırsat vermemeliyiz. Bunun için 31 Mart'ta rekor destek bekliyoruz. 16 bin 500 kilometre öteden silahlarına kazıdıkları yazılarla bizi tehdit edenlere bu meydanları bırakmayacağız. Binlerce TIR silahla desteklenen Suriye'nin kuzeyindeki canilerin Türkiye'ye musallat edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Hep birlikte sağlam durmak mecburiyetindeyiz. Bunun için sizlerden 31 Mart'ta bir kez daha rekor destek bekliyoruz. Türk milletine had bildirmeye yeltenenlere sizin oylarınızla hadlerini bildirmenizi istiyoruz. Öyle bir gürleyin ki Gazze'deki Filistin'deki Yeni Zelanda'daki kardeşlerimizin yaralı gönüllerine şifa olsun.

Tüm badireleri atlatmak için güçlü olmak zorundayız. Türk milletine had bildirmeye yeltenenlere oylarınızla hadlerini bildirmelerinizi istiyoruz. Öyle bir cevap verin ki ses ta Kandil'den Pensilvanya'dan duyulsun. Suriye'nin kuzeyinden Avrupa Parlamentosu'ndan duyulsun.

Biz Türkiye'ye Türk milletine sevdalı bir kadroyuz. Biz hepsinden önemlisi bir dava hareketiyiz. Kibirle gelen burnu havada gelen AK Parti kapısından giremez. Yanlışlıkla girerse de biz onu aramızda tutmayız. Bizim kapımız tevazu kapısıdır. Biz bu makamlarda ikbalimiz için değil milletin istikbali için bulunuyoruz. Biz bu koltuklarda Türkiye'nin parlak geleceğini inşa etmek için varız. 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Bugüne kadar insanımıza asla tepeden bakmadık, bakmayız. Her kim bizi tanımak istiyorsa son 17 yılımıza gözatsın.

YALAN SÖYLEMEK BAY KEMAL İÇİN ÇOK KOLAY

Bay Kemal o Bolu Tüneli'ni sizinkiler acaba patates deposu mu yapsak yoksa doğalgaz mı enjekte etsek bunu konuşurken biz geldik orayı yaptık. Bay Kemal senin daha çok ders alman lazım. Ülkemizin son 17 yılına imzamızı eserlerimizle attık. Konuşmak, Meclis kürsülerinden ahkam kesmek kolaydır, hele hele yalan söylemek Bay Kemal için çok kolaydır. Seçim dönemlerinde atıp tutmak, cekli caklı cümleler kurmak kolaydır. Zor olan sözünü gerçeğe dönüştürmektir, vaatlerini havada bırakmamaktır, meydanda ne söylediysen seçimden sonra onu unutmamaktır. Biz hep zoru başarmak için çalıştık.

Geçenlerde CHP'nin Burdur Belediye Başkanı 'Seçim dönemlerinde atıp tuttuk ama hiçbirini yapamadık' dedi. CHP popülizmini ifşa ettik. Bir başkası Hatay'da 'Oy yoksa hizmet de yok' diyerek CHP'nin belediyecilik anlayışını ortaya koydu. Defalarca yüzde 40 alamazsam bırakırım dediği halde bir kez bile sözünün eri olamadı. Man Adaları dedi davayı açtım 2,5 milyona mahkum oldu şimdi istinafta karar geldiğinde parayı Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğim. Bu adamdan hiçbir yere yar olmaz hiç olmazsa bu tazminatı Mehmetçik Vakfı'na vermek suretiyle güzel bir adım atalım. YPG bize saldırmaz dedi bu şahıstan başka ne umulur? Gençler 15 Temmuz gecesi havalimanına iniyorum 23.15'te Bay Kemal havalimanında FETÖ'cüler bunu oradan alıyor tankların arasından Bakırköy Belediyesi'ne kaçırıyorlar. 01.15'te de ben damadım eşim havalimanına iniyoruz 16 saat oradan darbeye karşı bu işi yönetiyoruz. Haberim olsaydı ben de orada beklerdim diyor. Hayatı yalan.

95 YILLIK CHP'Yİ 9 SENEDE KANDİL'İN PENSİLVANYA'NIN KUKLASI YAPTI

Bakın eserlerle konuşuyorum. Atatürk'ün partisini 9 yıl içinde tanınmaz hale getiren zattan ne bu ülkeye ne de Bolulu kardeşlerime hiçbir hayır gelmez. 95 yıllık CHP'yi 9 senede Kandil'in Pensilvanya'nın kuklası yapan bir genel başkandan kendi seçmenine de fayda gelmez. Onların Bolu'daki adaylarından da Bolu'ya bir şey gelmez.

CHP kimlerle kol kola görüyorsunuz değil mi? Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Kürdistan diye bir bölge yok. Biz ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Sen Kürdistan'da yaşamak istiyorsan Bay Sezai Irak'ın kuzeyinde Kürdistan var defol oraya git. Seninle beraber gelmek isteyenler varsa onları da al. Bay Kemal de onunla beraber takılabilir. Çok da farkı yok zaten. Bay Sezai'nin küstahlıklarını sineye çeken birisi CHP'yi temsil edemez. Bu tehdit dili en fazla CHP'ye gönül vermiş kardeşlerimi aslında rencide ediyor.

CHP'nin bölücülerin boyunduruğundan kurtulması için 31 Mart önemli bir fırsattır. Bolu'da bu yüzden CHP'ye gönül veren kardeşlerimizin de oylarına talibiz. Ankara'da verilen oyların hesabını verecek diyor Bay Sezai... Yavaş'a verilen oyların nereye gideceği ortaya çıkıyor.

Şimdi Ankaralı kardeşlerim onlara gereken dersi inşallah Pazar günü verecek. İstanbul'da 3 milyon Kürt'ün oyu diyor sen kimsin ya ne zaman benim Kürt kardeşlerimin oylarına ipotek koydun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.