Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli FETÖ açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Moldova'da açıklama yaptı. Erdoğan Ziraat Bankası ve Halkbank'ın Moldova'da şube açacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli FETÖ açıklaması

İşte Erdoğan'ın sözlerinden satır başları:

FETÖ UYARISI

FETÖ ile ortak mücadelemizde Türk halkının Moldovalı dostlarından beklentisi, gereken desteği tereddütsüz bir şekilde gösterebilmesidir. Bu haklı mücadeleye kara çalmak isteyenleri, Türkiye-Moldova dostluğuna yakışacak şekilde hareket etmeye davet ediyorum.

Özellikle Silahlı Kuvvetlerimize sızmış, polisimize sızmış, yargımıza sızmış, devletimizin bütün kademelerine sızmış bir terör örgütüdür. Bu terör örgütü, aynı çalışmalarını şu anda Moldova'da da yapmak, devletin kademelerine sızmak suretiyle burada da aynı adımları atabilir.

Ziraat Bankası ve Halk Bankası elemanlarını buraya göndermek suretiyle burada bir çalışma yaptılar. En kısa zamanda bun bankalarımızdan biri ya da ikisi Moldova'da şubelerini açacaklar.

MOLDOVA CUMHURBAŞKANI'NDAN TAAHHÜT

Bu arada Moldova Cumhurbaşkanı Dodon, Gökoğuz Yeri'nin özerkliğinin anayasada güvence altına alınması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taahhütte bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.