Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık mesajı

Alibeyköy'de cami açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul seçimleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede "Sandığın hakkını vereceğiz. Hırsızlara bu işi bırakmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2019 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sandık mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alibeyköy'deki Hacı Osman Torun Camisi'nin açılışına katıldı. Açılışta İstanbul seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Önümüzde sandık var. Bu sandığın hakkını da vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız. Kendi kültürlerinde şu gördüğünüz anlayışın olmadığı kişilere bunu bırakmayacağız inşallah. Gece gündüz çalışıp bu işin hakkını verelim" dedi.

Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları;

"Bu külliyeyi maksadına uygun olarak kullanmayı da Rabbim bizlere nasip etsin. Gerçekten güzel bir eser Eyüpsultan'a kazandırılmış oldu. Özellikle Torun ailesinin bu sadaka-i cariyesini Rabbim kabul etsin.

Burası yoğun bir şekilde gelişiyor ve gelişirken bizim Osmanlı'dan beri kültürümüz şudur: Merkezde camilerimiz yer alır ondan sonra binalarla gelişir. Burası ise önce binalar sonra cami yapılmış oldu. Külliye, gerek erkek, gerek bayan mescidiyle güzel bir örnek teşkil ediyor. Başta müftülüğümüz olmak üzere tüm yöneticilerimizin bu işin hakkını vermeleri gerekiyor.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIP BU İŞİN HAKKINI VERELİM"

Gerçekten sıkıntılı bir Ramazan geçiriyoruz. Afganistan'da olsun, Arakan'da olsun, Libya'da olsun... Önümüzde de sandık var. Bu sandığın hakkını da vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız. Kendi kültürlerinde şu gördüğünüz anlayışın olmadığı kişilere bunu bırakmayacağız inşallah. Gece gündüz çalışıp bu işin hakkını verelim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.