Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Er yada geç Kemal gidicidir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'da yaşayan Türklere seslenerek, ''Gereğini nasıl yapacağınızı biliyorsunuz değil mi?'' dedi. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirerek 'Tek adam sensin. Yedi seçim kaybettin hala partinin başında duruyorsun. Er yada geç Kemal gidicidir' diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Er yada geç Kemal gidicidir"

Erdoğan şöyle konuştu:

"ATLARIYLA İTLERİYLE SALDIRDILAR"

Hollanda'da atlarıyla itleriyle saldırarak vatandaşlarımızı, gazetecileri darp etmişlerdir. Daha bedel ödemediler. Bunun hesabını verecekler.
Avrupalı dostlarımızdan, ırkçılığı bırakıp ortak geleceğimiz konusunda neler yapabileceğimizi konuşabileceğimiz bir iklimin tesisi için çalışmalarını bekliyoruz. Hollanda Avrupa birliği üyesi gibi değil muz cumhuriyeti gibi davranmıştır.

Gün ola harman ola, şu anda biz sabırlıyız. Sabırla bu işin üzerine giderek bunun hesabını soracağız. Avrupa'dan ses çıkmıyor, bunlar birbirini ısırmaz. Bu yapılan skandaldır. Kılıf uydurmaya çalışıyorlar. Ama mızrak çuvala sığmaz. Hollanda bunun bedelini mutlaka ödeyecektir.

ÇEKİCİYLE ALIP GÖTÜRECEĞİZ DİYORLAR...

Sabah 4 buçuğa kadar telefonum durmadı, sürekli aradım. Fatma Betül kardeşime sürekli arayacaksın dedim. Düşün ya, arabanın içerisinde mahkum, eğer inmezse, eğer buradan bizim tayin edeceğimiz araca binmezse buradan çekiciyle alıp götüreceğiz diyorlar. Şu vahşete bak. Var mı eğilmek ya? Biz Allah'ın huzurunda secde de eğiliriz.

Gaziler baktım ki, Hollanda konsolosluğuna yürüyorlar. Bana da telefonda diyorlar ki "reisim neredeyiz biliyor musun?" hayırdır neredesin? "Şimdi konsolosluğa gidiyoruz, Rotterdam'da ne varsa burada da o var"

"ER YADA GEÇ KEMAL GİDİCİDİR"

Ana muhalefetin başındaki zat, milleti aldatmak için yalan söylüyor. Tutturmuş bir tek adamlık tek adamlık. Varsa yoksa tek adam sensin ya. Yedi seçim kaybettin hala partinin başında duruyorsun ya, tek adam sensin. Eğer senin partinin mensuplarnın iradesine saygın olsa bırakıp gitmen lazım. Tabanına saygın olsa bırakıp gitmen lazım. Batı'da bir partinin başkanı, bir seçim iki seçim kaybetse, istifasını verir gider. Ama bu anlamaz bu işten. Ama er yada geç Kemal gidicidir. Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez.

Ayrıntılar geliyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.