Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar daha da inecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sincan Lale Meydanı'nda düzenlene toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Patates, domates, biber, marul, ıspanak. Ne oldu? Bugünden itibaren Ankara, İstanbul başladık. şimdi direkt olarak bu ürünleri satmaya başladık. Şimdi fiyatlar yarıya indi daha da inecek ve bunlarla kalmayacağız. Pirinç, bulgur, mercimek hepsi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar daha da inecek!

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Belediyecilik AK Parti'nin işidir. Biz milletimizin karşısına eserlerimizle çıkıyoruz.

İzmir Körfezi pislikten geçilmiyor. Aynı ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni aldığım dönemdeki Haliç gibi. Ben inanıyorum ki İzmirli kardeşlerimiz İzmir'i Ak Parti'ye verecekler ve Nihat kardeşimle İzmir pırıl pırıl olacak.

Ülkemizi 3,5 kat büyüttük. Önümüzdeki günlerde Ankara'daki şehir hastanesinin açılışını yapacağız. Ankara'daki şehir hastanesi Türkiye'nin en büyüğü oalcak. Ardından Etlik'i de açacağız. Böylece iki tane dev şehir hastanesine Ankara kavuşmuş olacak.

Türk milletinin bir özelliği var. Herkes saldırıya uğradığında köşesine çekilir. biz ise tam tersine silkelenip kendimize gelir. daha büyük adımlar için toparlanırız.

Şimdi bölgesinde ve dünyada sürekli yükselen bir Türkiye var.

Maalesef fırsatçılar her yerde ve her dönemde olduğu gibi bu dönemde de işe koyuldular. Fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız.

Fırsatçı kur gerilediği halde aynı etikette ısrar edendir. Fırsatçı elinde malı olduğu halde fiyatlar yükselsin diye stokçuluk yapandır.

Patates, domates, biber, marul, ıspanak. Ne oldu? Bugünden itibaren Ankara, İstanbul başladık. şimdi direkt olarak bu ürünleri satmaya başladık. Şimdi fiyatlar yarıya indi daha da inecek ve bunlarla kalmayacağız. Pirinç, bulgur, mercimek hepsi.

Üç kuruş fazla kazanmak veya üç oy fazla almak için koskoca ülkenin sırtına hançer sağlamaktan çekinmeyenlerin dersini kim verecek?

31 mart akşamı bunlara Osmanlı tokadına var mıyız?

Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi meydanlarda sokaklarda kuruldu. AK Parti ve MHP el ele verdiler ve Cumhur İttifakını en ideal yere taşıdılar.

İşte darbe gecesi milletimizin istiklaline ve istikbaline birlikte sahip çıktığımız MHP ile birlikte kurduğumuz ittifakı seçim sandığına da taşıdık. Cumhur İttifakının temelinde rabiamız vardır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.