Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan o davayı geri çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taşıdıkları pankart nedeniyle yargılanan ODTÜ'lü öğrencilere açtığı davayı geri çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan o davayı geri çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taşıdıkları pankart nedeniyle yargılanan ODTÜ'lü öğrencilere açtığı davayı geri çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencileri dün Beştepe'de kabul ederek bir süre görüşmüştü, açtığı davanın da geri çekilmesi talimatı vermişti. Öğrenciler ODTÜ mezuniyet töreninde taşıdıkları pankart nedeniyle gözaltına alınmış ardından bir süre tutuklu kalmışlardı.

ERDOĞAN, ÖĞRENCİLERE ÇAY DAVETİ YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere geçtiğimiz günlerde çay daveti yapmıştı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşme 45 dakika sürmüştü.

GÖZALTILARDAN DUYDUĞU RAHATSIZLIĞI DİLE GETİRDİ

Görüşmenin oldukça samimi bir havada geçtiği, Erdoğan'ın da bu gözaltılardan duyduğu rahatsızlığa atıfta bulunan sözler kullandığı kaydedildi.

ERDOĞAN, ODTÜ'LÜ ÖĞRENCİLERE AÇTIĞI DAVAYI GERİ ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taşıdıkları pankart nedeniyle yargılanan ODTÜ'lü öğrencilere açtığı davayı geri çekti.

ÖĞRENCİLER BİR SÜRE TUTUKLU KALMIŞTI

Pankart nedeniyle 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatılmış, bu kapsamda dört kişi 11 Temmuz'da tutuklanmıştı. Dört kişiye bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Öğrenciler 10 Ağustos'ta tahliye edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.