Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şenol Güneş ile canlı yayına çıktı!

Türkiye'nin Moldova'yı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı statta takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, maç sonunda Teknik Direktör Şenol Güneş ile birlikte canlı yayına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şenol Güneş ile canlı yayına çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takımın Moldova'yı 4-0 yendiği maçın ardından soyunma odasına inip futbolcuları tek tek tebrik etti. Ardından Erdoğan, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

"DAHA FARKLI OLABİLİRDİ"

Erdoğan, ''Güzel bir galibiyet. Şenol hocamızın 2'de 2 tahmini tuttu. Gol yemeden kazanmak da önemli. Bugün daha farklı olabilirdi. İyi bir fikstür var. Temennimiz, arzumuz, inşallah bu gidiş böyle devam eder. Ben 2. yarıya yetişebildim, 2. yarıda da gayet güzel. Başarılı bir takımımız var, nazar değmesin. Şenol hocamızı tebrik ediyoruz, takımımızı tebrik ediyoruz.'' dedi.

''MİLLİ TAKIM ORTAK DEĞER''

Teknik Direktör Şenol Güneş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayında yanına geldi ve şu ifadeleri kullandı:''Çok teşekkürler, sağ olun. Ayağınıza sağlık. Ülke adına bir sorumluluğumuz var, milli takım ortak değer. Herkesin bir araya geldiğini görüyoruz.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.