Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sömürücülere hayat hakkı tanımayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ardahan mitinginde halka hitap ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tanzim satışlarla ilgili, "Fiyatlar böyle devam ederse daha farklı adımlar atacağız. Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere hayat hakkı tanımayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sömürücülere hayat hakkı tanımayacağız

Ardahan'ın güzel ve vatanperver insanlarını çok özledik.

Ülkemizin çukur terörüyle esir alınmaya çalışıldığı zorlu günlerde sizler istikrar ve teröre hayır dediniz. 24 Haziran'da siz Ardahanlı kardeşlerimiz güçlü demokrasi güçlü iktidar dediniz. Siz bu kardeşinizi Cumhurbaşkanlığı makamına layık gördünüz.

"REKOR DÜZEYDE OY BEKLİYORUZ"

Ardahan'ın bizi 31 Mart'ta da yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Çok daha güçlü bir destek bekliyoruz. Ardahan'a tüm illere örnek olacak rekor düzeyde oy bekliyoruz. Ardahan milli uyanışın sembol şehridir.

Beraberlik olmadan zafer olmaz. Kars Milli İslam Şurası, 1. ve 2. Ardahan Kongreleri ilk kez burada yapılmıştır. Ardahan istikrar ve güven ortamının değerini çok iyi bilir. Birlik olmadan dirlik olmaz. Barış olmadan huzur olmaz.

"O DÖNEMLER GERİDE KALDI"

Dayanışma olmadan refah, gelişme olmaz. Ekonomik ve sosyal kalkınmanın anahtarı birlik siyasetidir. Türkiye'nin yürüyüşünü engellemeye çalışanların farklılıkları kaşıması tesadüf değildir. Topu vuran yürekleri hiçbir fani güç sindiremez, esir alamaz. Biz yaradanı severiz yaradandan ötürü... Ne arabın beyaza ne beyazın araba üstünlüğü yoktur. Kim Allah'a daha yakınsa en üstün odur. Ülkemiz kavgalar yüzünden ciddi bedeller ödedi. Medya patronlarının bakan, başbakan tayin ettiği o dönemler şimdi geride kaldı.

Yıllık enflasyonun yüzde 100'ü aştığı zamanlar yaşanmıştı bu ülkede. En basit ihtiyaç maddelerinin aranıp bulunamadığı zamanlarda hep CHP vardı.

"BÖYLE DEVAM EDERSE FARKLI ADIMLAR ATACAĞIZ"

Bay Kemal kuyruklar diyor. Bu kuyruklar senin SSK Genel Müdürü olduğunda hastane kapısında kıvranan insanların kuyruğu değil. Bu kuyruklar varlık kuyruğu. Benim vatandaşlarım simsarların elinden alındı. Fiyatlar tanzim satışlarda yüzde 50 düştü, daha da düşüyor. Eğer fiyatlar yerine gelirse biz sahadan çekiliriz. Fiyatlar böyle devam ederse daha farklı adımlar atacağız. Bay Kemal rahatsız olsan da olmasan da biz sömürücülere hayat hakkı tanımayacağız.

Bölücü terör örgütü HDP'nin arkasında. Bu parti Ardahan'da niye seçime girmiyor? Onların kardeşleri var, CHP. CHP 31 Mart'ta benim halkım bunlara gereken dersi verecek mi? Bunlara dersi 31 Mart'ta veriyor muyuz, Osmanlı tokadı atıyor muyuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinglerde kullandığı tırın içerisinde yer alan haritada, Ardahan'ın üzerini raptiye ile işaretledi.

"HİÇBİR PROVOKASYON AMACINA ULAŞAMADI"

Türkiye ayağına vurulan prangalardan bizim dönemimizde kurtuldu. Gelen parayı Kandil'e gönderdiler. Utanmadan ülkemizi bölmeye çalıştılar. Son 17 yılda demokrasi güçlendi, vesayet geriledi. Gizli, açık darbe teşebbüsleri milli iradenin çelikten zırhını delemedi. Milletimizi birbirine düşürmeyi planlayan hiçbir provokasyon amacına ulaşamadı. Uzun yıllar sonra 81 vilayetimizin layık olduğu hizmetlere ilk defa bizim zamanımızda kavuştu. Biz Batı'ya ne götürdüysek Doğu'ya da onu götürdük. Bize oy versin vermesin vatandaşlarımızın tamamını bağrımıza bastık. Anadolu bölgelerimize son 17 yılda 290 katrilyon liralık yatırım yaptık. Doğu Anadolu'daki üniversite sayısı 18'e çıkardık. Organize sanayi bölgesi sayısını 20'ye çıkardık. Bölgemize yatırımları yaparken Ardahan'ı ihmal etmedik. Son 17 yılda 6 katrilyon lira destek sağladık. 968 adet yeni derslik inşa ettik. Ardahan Üniversitesi'ni şehrimize kazandırdık.

AZİZİYE KIŞLASI MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Şehrimize 70 dönüm büyüklüğünde muhteşem millet bahçesi kazandırıyoruz. Aziziye Kışlası millet bahçesi olarak siz Ardahanlı kardeşlerimize hizmet verecek. Millet kıraathanesi millet bahçesi projesinin içinde yer alacak, kışlanın müzesi de orada olacak. Ardahan'da bugüne kadar tam 1546 konut yaptık.18 sağlık tesisini Ardahan'a kazandırdık. 150 yataklı devlet hastanesi ile birlikte 18 sağlık tesisini şehrimize kazandırdık.

Bu milleti makarnacı, kömürcü diye halkı aşağılayanlar çıkmışlar sosyal devlet bitti diyor. Biz 65 yaş üstüne otobüsleri bedava yaptık.

DÜZENLİ SOSYAL YARDIM ALANLARA ELEKTRİK TÜKETİM DESTEĞİ

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde yayınlandı. Düzenli sosyal yardım alan kardeşlerimizi hanedeki kişi sayısına göre 150 kw saat karşılığı elektrik tüketim desteği vermeye başlıyoruz. Bu kardeşlerimizin bir yükünü daha hafifletmiş oluyoruz.

ARDAHAN'A İKİ MÜJDE

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu projemiz ülkemiz aynı zamanda Ardahan'ın da projesidir. Ticaret ve turzim potansiyeli ön plana çıkacak. Sahara Tüneli'ni yapmak için kolları sıvadık. Projesi hazır. En kısa sürede tüneli hayata geçireceğiz.

Ardahan'ı doğal gazla buluşturduk. Kafkas arısının merkezi Ardahan'dır. 543 arıcılık işletmesi ile ekonomik değer üretiyor. Ardahan'a arı ürünleri labaratuvarı yapıyoruz. Ardahanlı iş insanlarımıza toplam 358 milyon lira tutarında yatırım teşviki verdik. Bay Kemal çiftçi battı diyor. Ardahanlı çiftçilerimize 442 milyon lira destek verdik.

31 MART'IN ÖNEMİ

Çıldır Gölü kenarında turizm amaçlı tesisler yapılıyor. Hizmetlerin kesintiye uğramaması için 31 Mart son derece önemli. Ya istikrar sürsün diyeceğiz, ya da belirsizliklere kapı aralayacağız. Bizi ayırmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Birliğimize, beraberliğimize birlikte sahip çıkacağız. Gönül kazanılmadık hiçbir vatandaş bırakmayacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.