Hava Durumu

"Cumhurbaşkanıma laf ettin" dedi, boks maçı teklif etti

Almanya'da yaşayan boksör Şükrü Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sık sık eleştiriler yönelten boksör Ünsal Arık'a meydan okudu, "Benim cumhurbaşkanıma, Erdoğan'a saldırdın. Sana meydan okuyorum " dedi. Arık ise maç konusunda istekli olmadığını söyledi, "Ciddiye alınacak bir dövüşçü değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2017 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Cumhurbaşkanıma laf ettin" dedi, boks maçı teklif etti

Almanya'da Türk kökenli boksör Şükrü Altay, Almanya'da katıldığı tartışma programlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine yaptığı yorumlarla tanınan boksör Ünsal Arık'a meydan okudu.

Sosyal medyada paylaştığı video ile Arık ile bir boks maçı yapmak istediği açıklayan Altay, "Benim cumhurbaşkanıma, Erdoğan'a saldırdın. Şimdi benimle bir problemin var. Sana meydan okuyorum, ne zaman istersen seni yıkacağım. Sana bunun sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı. Altay'ın Facebook adresinden paylaştığı video yaklaşık 700 bin kişi tarafından izlendi.

Boksör Ünsal Arık

"ÜZERİME GÜLDÜRMEM"

Almanya'da yayımlanan "Mittelbayerischen Zeitung" gazetesine konuşan Arık ise kendisine meydan okuyan Altay ile dövüşme konusunda istekli olmadığını söyledi. Arık, "O, ciddi alınacak bir dövüşçü değil, boks dünyasını kendi üzerime güldürecek bir şey yapmam" ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.