Hava Durumu

Cumhuriyet için koştular

Cumhuriyetin 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Okullararası Cumhuriyet Koşusu'na katılan öğrencileri tebrik eden Başkan Bozbey, “Sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 05:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 05:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhuriyet için koştular
Nilüfer Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Nilüfer Belediyesi Okullararası Cumhuriyet Koşusu öğrencilerin geniş katılımıyla gerçekleşti. Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen koşuya 6 kategoride 409 öğrenci, bireysel ve takımlar halinde katıldı. Koşunun startı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından verilirken, minikler Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nin önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı’na kadar bin 200 metrelik parkurda bitiş çizgisini görebilmek için ter döktü.

YÜRÜYÜŞE DAVET 

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı koşuda dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey, eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Nilüfer Belediye Meclis üyeleri, öğrencilerin aileleri ve öğretmenlerin katıldığı törende Başkan Bozbey, “Gençler bizim geleceğimiz” dedi. Bozbey ayrıca 29 Ekim Cumartesi günü “Cumhuriyetimiz Değerlidir” sloganıyla düzenlenecek yürüyüşe tüm Bursa halkını davet etti.


Koşu sırasında birbirlerine takılarak yere düşen Muhammet Torun ve Umut Can Ferik isimli öğrencilere de düşmelerine rağmen yılmadan koşuyu tamamladıkları için özel ödül verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.