Hava Durumu

Cümle alem Timsah görsün

Bursaspor 2016-17 sezonunun ilk iç saha maçında Başakşehir’i konuk edecek. Yeşil Beyazlılar dolu tribün önünde 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anacak. Lig TV’den yayınlanacak ve saat 19.30’da başlayacak maçta Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Bursaspor’un tek hedefi rakibini yenerek üç puana ulaşmak.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cümle alem Timsah görsün
Bursaspor Spor Toto Süper Lig’de 2016-17 sezonunun ilk iç saha maçına bugün çıkacak. Yeşil Beyazlılar ligin ikinci haftasında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Lig TV’den yayınlanacak ve saat 19.30 başlayacak maçı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel, Süleyman Özay ve Özgür Yankaya yapacak.  Süper Lig’in ilk haftasında Bursaspor deplasmanda Adanasapor’u 2-1 yenmiş, Başakşehir de sahasında Fenerbahçe karşısında 1-0’lık galibiyet elde ederek sezona üç puanla başlamıştı.

ANMA TÖRENİ YAPILACAK

Bursaspor’da bugünkü maçta 4 önemli eksik futbolcu bulunuyor. Tomas Sivok, Furkan Özçal, Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir ilk maçta olduğu gibi yine takımlarında forma giyemeyecek. Hafta içinde Shaktar Donetks’e elenerek Avrupa kupalarına veda eden Başakşehir’de ise kart cezalısı Emre Belözoğlu dışında eksik yok. Maç öncesinde yapılacak törenle 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin anılacağı mücadelede Yeşil Beyazlılar hem bu anlamlı günde adını dünyaya duyurmayı hem de rakibini yenerek taraftarı önünde üç puanı kutlamayı amaçlıyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.