Hava Durumu

Cüneyt Arkın ABD'ye ateş püskürdü!

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla ABD'ye sert tepki gösterdi. Arkın videoda, "Ey Amerika, sen bizi ne sandı l*n." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2019 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cüneyt Arkın ABD'ye ateş püskürdü!

Usta sanatçı Cüneyt Arkın, S-400 krizi sebebiyle gerilen ABD-Türkiye ilişkilerinin ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak ABD'ye sert tepki gösterdi.

"SENİN PATRONU OLDUĞUN ÜLKELERİ DENİZE DÖKTÜK"

Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, "Ey Amerika, sen bizi ne sandı l*n.Senin patronun olduğun dünyanın en zengin en güçlü devletlerini, ayağında çarık bile yokken. Bu kadar yoksulluk içerisinde yenip denize döktük. Unuttun mu? Hayır unutmazsın. Sen bu ayıpla yaşıyorsun. Ey Amerika sen vatanlarını zapt eden, topraklarını ele geçiren, istediği yeri yağmalayan, yaşlı, genç, demeden katleden öldüren Amerika. Sen bizi o zenciler mi sandın?Ey Amerika dünyanın patronu olma ümidiyle nice devletlerin servetlerine alçakça ele geçirdin. O zavallı halkları köleleştirdin. Ey Amerika, Türk halkının karakteri bağımsızlıktır. Diş geçiremezsin. Türk halkı kölelikten nefret eder. Ey Amerika Türk halkı gün gelecek omuz omuza, el ele verip bütün ülke sorunlarını halledip çağdaş bir devlet olup. Dünyada yerini alacaktır. Türk gençliği bu savaşta sana çok şey düşmektedir. Ey yüce Türk halkı yolun açık olsun." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.