Hava Durumu

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maç fena karıştı!

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Fiorentina, Roma'yı 3-0 yenerek tur atlarken mücadele sonrası ev sahibi ekibin taraftarlarını sakinleştirmek ise De Rossi'ye düştü.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cüneyt Çakır'ın yönettiği maç fena karıştı!
UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu, dün gece nefes kesen maçlara sahne oldu. 1-1'in rövanşında sahasında Fiorentina'yı konuk eden Roma, seyircisi önünde beklemediği bir vurgun yedi.

CÜNYET ÇAKIR "DALYA" DEDİ

Cüneyt Çakır'ın Avrupa'da 100. kez yönettiği karşılaşmaya Mor Menekşeler fırtına gibi başlarken, ilk 21 dakikada Rodriguez, Alonso ve Basanta'nın golleri turu Floransa ekibine getirdi: 0-3.

LJAJIC KIZARDI

Roma'da Adem Ljajic 88. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıdı.Roma tribünleri oynanan oyun karşısında yoğun tepki gösterdi.



TARAFTARLAR OLAY ÇIKARDI

Öte yandan, karşılaşmada ilk yarının sonlarına doğru güney kale arkasında bulunan Romataraftarlarının stadı boşalttıkları görüldü. Bu bölümdeki taraftarlar 75. dakikadan sonra yerlerine dönerek, takımlarını protesto etti.

MAÇ BİTTİ, TANSİYON DÜŞMEDİ

Karşılaşma sonunda Roma tribünlerinde tansiyon düşmedi. Oyuncuları tribünün önüne çağıran taraftarların tepkisi bir süre devam etti. Takımın ikinci kaptanı De Rossi öncülüğünde güney kale arkasına giden oyuncularla taraftarlar bir süre burada görüştü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.