Hava Durumu

''Daha iyi olmalıyız''

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Oyuncularımı kutluyorum. Galibiyet her zaman moral verir ama oyunumuzu mutlaka geliştirmemiz gerekiyor. Üst sıralarda olmak istiyorsak kendimizi geliştirmeliyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Daha iyi olmalıyız''

"BU OYUN BİZE YETMEZ"

TFF 2. Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'da ligin 2. haftasında 2-1 kazanılan Gaziantepspor karşılaşması sonrası teknik direktör İsmail Ertekin açıklamalarda bulundu. Galibiyetten memnun olduğu ancak üst sıralara oynamak istiyorlarsa kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, " Zaman zaman lehimize zaman zaman da aleyhimize olan bir karşılaşmaydı. Daha iyi oynamalıydık diye düşünüyorum. Rakipten ziyade kendi kendimizle mücadele ettik diyebilirim. Eğer hedefimiz üst sıralar ve şampiyonluksa oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor" dedi.

"ZEMİNİMİZ İYİ DEĞİL"

Son vuruşlarda başarısız olduklarını ve bunun oyuncularının dışında İnegöl İlçe Stadyumu'nun zemininin bozuk olmasından kaynaklanğını da belirten tecrübeli teknik adam, " Son vuruşlarda gerçekten beklediğimizin çok altındaydık. Daha farklı bir sonuç alabilirdik. Sahamızın zemini de bizim iyi oyunumuzu ve kaliteli vuruşlar yapmamızı engelledi. Bizim takımımızın kalitesi tabii ki Gaziantepspor'dan daha yüksek. İleride daha sert rakiplere karşı mücadele edeceğiz. Hatalarımızı düzeltirsek umarım ilerleyen haftalarda her şey daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.