Hava Durumu

Dalgalanmaları normal

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, genç oyuncuların başarılı olmasının Vakıfköy'ü hareketlendireceğini bunun da faydasını kulübün göreceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dalgalanmaları normal

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Balıkesirspor'la oynanılan maç sonunda değerlendirmede bulundu. Oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten Aybaba, "Amacımız belli biliyorsunuz. Genç oyuncularımızın tecrübesini artıralım. Süre almayan oyuncularımızın burada daha çok süre almalarını sağlayalım. Genç arkadaşlarımızın bazılarının yükselişi devam ediyor. Bazılarında düşüş var. Dalgalanmaları normal. Diğer arkadaşlar da ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Daha da geliştireceğiz. Bu tarz maçları oynamaya devam edeceğiz. Mümkün olduğu kadar oynamayan oyuncuları bu işin içinde tutmaya çalışacağız." dedi.

Balıkesirspor karşısında sahaya sürdüğü Ali Akman'ın gol atmasını "Ali Akman'ın işi gol atmak. Santrfor oynuyor. Biz Vakıfköy'e gidiyoruz. Onlar da gol atıyor." sözleriyle değerlendiren deneyimli teknik adam kadrodaki futbolcuları Vakıfköy'den gelenler ve diğerleri olarak ayırmanın yanlış olduğuna vurgu yaptı. Samet Aybaba, "Oyuncularımızı Vakıfköy'den oradan buradan değil de doğru yorumlamak lazım. Oradan gelen oyuncuların süre alması iyi işler yapması orayı da hareketlendirir, kulübümüzü de hareketlendirir, ekonomimizi de hareketlendirir. O nedenle hepsine sıcak bakıyoruz." cümleleriyle oyuncularını bir bütün olarak gördüğünün altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.