Hava Durumu

'Damadımı çok seviyorum'

Şarkıcı Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman, önceki gün AVM'de arkadaşıyla alışverişteydi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2019 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2019 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Damadımı çok seviyorum'

Kızı Seren Serengil ile damadı Yaşar İpek'in evliliğine çok sevindiğini belirten Nevin Teoman, "İnşallah Allah nasip ederse torun istiyorum, onlar da benim bu istediğimi biliyor. Onlar da olması için gayret ediyor ama Allah'ın takdiri. Damadımı çok seviyorum hiçbir problemim yok maşallah" dedi.

Kızına karşı cephe alan özel bir grubun olduğunu iddia eden Nevin Teoman, "Bir grup olarak yıpratma politikası yapıyorlar. Seren daha benim karnımdayken bile Türkiye'nin tanıdığı bir çocuk olarak doğdu. Babasını çok genç yaşta kaybettik, tek başıma yetiştirdim. Evladımdan son derece memnunum, hiç başımı önüme eğdirecek şeyler yapmadı. Tabii ki yanlış arkadaşlıklar, yanlış evlilikler yaptı ama bunun zararı bizeydi, başkalarına değil. Onlar bize göre değildi, biz onlara göre değildik. Bunun bedelini Seren ödedi, ben ödedim. Bizim kendimizden başka kimseye zararımız olmaz. Ama yanlışları da söyleriz" ifadelerini kullandı.

Her zaman kızının yanında olduğunu vurgulayan Nevin Teoman, "Seren'in sessiz kalmasını istiyorum, çünkü kızımın kalitesini biliyorum ve onu yıpratma politikasının arkasında ne dolaplar döndüğünü biliyorum. Zamanı gelince konuşabilirim. Avukatımıza verdik, konuşmaya değmiyor o kadar yalanlar. İnsanı yıpratmak için birleşiyorlar ve her gün o gruba bir yenisi daha ekleniyor. Her şey terbiye ile başlar. Kızım doğru bir kız, açığını yalayamıyorlar, bir skandalı yok. Arkasında ben varım. Seren için tek doğru konuşan Yeşim Salkım, gerisi dönebiliyor. Bu kız bugüne kadar mutlu olmadı, şimdi mutluysa niye yıpratmaya çalıyorlar" şeklinde konuştu.

Giydiği kürkün gerçek olup olmadığı sorulan Nevin Teoman, "Ben artık insanlardan kaçıyorum, sadece hayvanları sevmeye başladım. Kürk gerçek değil. Gerçek kürk kullanmam diye de bir şey yok. Balığı, tavuğu öldürüp yiyor muyuz? Hepsini biz öldürüyoruz. Neden onlara 'hayır' demiyor insanlar. Biz bu kürkleri giysek de biz öldürmüyoruz, bunlar zaten satılıyor. Benim de kürklerim var ama bu 4-5 yıldır konuşuluyor. Keşke bütün suçlar bu kürkleri giymek kadar olsa, hiçbir hayvan ölmesin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.