Hava Durumu

Danla Bilic'ten olay itiraf: Tam 4 kez...

İki sene önce geçirdiği mide ameliyatının ardından kilolarından kurtulan sosyal medya fenomeni ve YouTuber Danla Bilic, dört kez estetik operasyon geçirdiğini açıkladı. Bilic, "Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'Öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım!' diyorum" ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2020 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2020 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Danla Bilic'ten olay itiraf: Tam 4 kez...

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Danla Bilic, 2018 yılında geçirdiği mide ameliyatının ardından kilolarından kurtuldu.

4 kez estetik ameliyat geçiren Bilic, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

InStyle dergisine konuşan Danla Bilic, şu ifadeleri kullandı:

Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. İnsanlar 'Öncesi-sonrası' fotoğraflarımı yayınladığında hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doğru bir şey yapmışım!' diyorum.

Bilic, daha önce de şunları söylemişti:

Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve 'Geçmiş olsun' mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum.

Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım. Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek, küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim.

Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Maalesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı.

Her hali ile çok mutlu bir kızken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip, olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim.

Duygusal olduğuma bakmayın, eminim çok daha güzel günler beni bekliyor. Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum.

Canım doktoruma da sabrı için çok teşekkür ediyor ve gelen 847487 mesaj yüzünden özür diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.