Hava Durumu

Darısı play-off'a

Samsun temsilcisini 16 sayı farkla mağlup ederek ligi dördüncü sırada tamamlayan Bursaspor, play-off'ta Afyon Belediyespor'la Dörtlü Final'e kalma mücadelesi verecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 07:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 07:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Darısı play-off'a

Türkiye Basketbol Ligi'nde normal sezonunun son haftası dün oynanan müsabakalar ile sona erdi. 34. hafta mücadelesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent'i konuk eden Bursaspor Durmazlar, Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rahat bir oyun sergiledi. Play-off öncesi prova niteliği taşıyan maça Karlo, Şahin, Mert, Yunus ve Dejan beşiyle başlayan Potanın Timsahları, ilk çeyreği 29-11 üstünlükle geçti. Sert savunmasını ikinci periyotta da sürdüren Yeşil Beyazlılar, soyunma odasına 25 sayı farkla 49-24 önde girdi.

RAKİP AFYON BLD.

Üçüncü periyotta Dejan Borovnjak'ın yanı sıra Yunus ve Şahin Ekmen'den skor katkısı alan ev sahibi ekip, son periyoda 72-45 önde başladı. Dördüncü çeyrekte de Mert Celep, Erdem İlter ve Cem Coşkun ile sayılar bulan Timsah, mücadeleyi 91-75 kazanarak normal sezonu 26 galibiyet 8 mağlubiyetle tamamladı. Play-off turuna 4. sıradan giren Bursaspor, 5. sıradaki Afyon Belediyespor ile eşleşirken, üç galibiyete ulaşanın Dörtlü Finaller'e kalacağı serinin ilk maçı 27 Nisan 2017 Perşembe günü saat 19.00'da Bursa'da oynanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.