Hava Durumu

Dayanışma ruhu Yıldırım'da

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılını huzurevi sakinlerine, emniyet güçlerine ve yeni yılın ilçedeki ilk bebeklerine yaptığı moral ziyaretleriyle karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dayanışma ruhu Yıldırım'da

2017 yılının son saatlerinde ziyaretler gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz eşlik ederken, ilk durak Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Edebali, "Başımızın tacı büyüklerimize yeni yılda sağlık ve huzur diliyorum. Kendilerinin bir evladı olarak istek ve taleplerini yerine getirmek için hizmetlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi. Huzurevi ziyaretinin ardından Başkan Edebali emniyet güçleriyle buluştu. Sırasıyla Ertuğrulgazi Polis Merkezi, Yıldırım Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yavuzselim Polis Merkezi'nde görevli emniyet güçleriyle bir araya gelen Başkan Edebali, polis teşkilatı ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Moral ziyaretlerinde Başkan Edebali'nin son durağı, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. 2018 yılının Yıldırım'da dünyaya gelen ilk bebeği Ebrar'ı ve İnce ailesini tebrik eden Başkan Edebali, "Yeni yılın Yıldırım'da doğan ilk bebeği Ebrar'ın, ülkemizde barış, huzur ve kardeşlik umutlarımızı güçlendirmesini temenni ediyor, bebeğimize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi. Öte yandan sağlık çalışanlarının da yeni yılını tebrik eden Başkan Edebali, 2018 yılında Yıldırım için değişimin ve gelişimin hız kesmeden süreceğini vurguladı. Başkan Edebali, "Belediyecilik hizmetlerimiz, kentsel dönüşüm çalışmalarımız, vizyon projelerimiz ve sosyal donatı alanlarımızla Yeni Yıldırım'ın inşası yolunda durmaksızın mesafe katedeceğiz. Yeni Yıldırım'ı hemşerilerimizle el ele yükselteceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.