Hava Durumu

Dayanışma ve kardeşlik şehri Yıldırım

Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerini yalnız bırakmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dayanışma ve kardeşlik şehri Yıldırım
Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Paylaşım Atölyesi, gönüllü bağışçıların eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bugüne kadar 719 haneye eşya yardımı yapılırken, 9 bin 41 giysi de vatandaşlara ulaştırıldı. ‘Yıldırım Sosyal Kart’ ile de ihtiyaç sahibi Yıldırımlıların gıda alışverişlerini yapma imkânı veriliyor. Şubat 2016’da başlayan proje ile birlikte şimdiye kadar 13 bin 552 ihtiyaç sahibine anlaşmalı market zincirlerinde geçerli olan 'Yıldırım Sosyal Kart' verildi.

Paylaşım Atölyesi ile temel ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak mutluluklarına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Görev süremiz boyunca 719 ailenin ev eşyası ihtiyacına cevap verdik. Beyaz eşya, mutfak araç-gereçleri, masa, sandalye, halı ve koltuk ihtiyaç sahibi evlere ulaştırdık. Ayrıca 9 bin 41 adet giysiyi de ihtiyacı olan vatandaşlarımıza teslim ettik” dedi.

Dayanışma şehri Yıldırım’da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak ilçedeki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiklerini ifade eden Edebali, “Toplum olarak bizi güçlü kılan en önemli özelliğimiz, paylaşma ve dayanışma duygumuz. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olurken aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi canlı tutmayı sürdürüyoruz. Bu dayanışma sayesinde Yıldırım’ı geleceğe taşımayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.