Hava Durumu

Defne Samyeli ile Ali Sunal aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Magazin gündemine bomba gibi düşen Ali Sunal'la aşk yaşadığı iddialarına açıklık getiren Defne Samyeli, "Ali Sunal ile aramızda hiçbir şey olması söz konusu değildir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Defne Samyeli ile Ali Sunal aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Güzelliği ile her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Defne Samyeli, Ali Sunal ile aşk yaşıyor haberleri ile alakalı açıklama yaptı.

BÜYÜK YANKI UYANDIIRDI

Bugün bazı medya organlarında Defne Samyeli'nin Ali Sunal ile aşk yaşadığı haberleri magazin kulislerinde büyük yankı uyandırdı. Bu haberler üzerine Defne Samyeli, çıkan iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.

SADECE ARKADAŞIZ

Defne Samyeli, Ali Sunal ile yakın arkadaş olduklarını ve Sunal'ın doğum günü partisinden bir fotoğraf paylaştığını belirterek aralarında haberlere konu olduğu gibi duygusal bir bağ olmadığını vurguladı.

"ARAMIZDA BİR ŞEY OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Defne Samyeli, konuyla ilgili Sözcü'ye yaptığı açıklamada " Ali Sunal ile arkadaşlığımız eskiye dayanıyor. Ali ile birlikte ÇABA derneğinde beraber sırt sırta çalışıyoruz. Arkadaşlık dışında Ali Sunal ile aramızda hiçbir şey olması söz konusu değildir. Hakkımda çıkan bu haberlere gülüp geçiyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.