Hava Durumu

Değişimi herkesi şaşırttı

Hercai dizisinin başrol oyuncusu Akın Akınözü, bir dergiye verdiği röportajda yıllar önce şişman olduğunu hatta 120 kilodan 70 kiloya kadar düştüğünü söyleyerek herkesi şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2019 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2019 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Değişimi herkesi şaşırttı

A TV ekranlarının büyük bir ilgiliyle izlenen Hercai dizisnin Miran'ı geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine röportaj verdi. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu bir dönem şişman olduğunu hatta 50 kilo verdiğini açıkladı.

50 KİLO VERDİ

Darwin'in "Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan. Değişime en çok adapte olabilendir hayatta kalan" sözünü çok sevdiğini söyleyen Akın Akınözü, "Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim" dedi. Yakışıklı oyuncu vücudundaki bu büyük değişimin tamamen iradeden geçtiğini de sözlerine ekledi.

Akın Akınözü'nün yeni hali

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. 2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır. Akınözü aynı zamanda, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Albüldamid ve Aslan Ailem dizilerinde rol almıştır.

İşte yakışıklı oyuncunun kilolu halleri...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.