Hava Durumu

Dehşet anları! Arkadaşlarının üzerine kurşun yağdırdı...

İstanbul Beşiktaş'ta bir evde toplanan 4 arkadaş bir süre sonra kendi aralarında tartışmaya başladı. Tartışma sonrası şahıslardan birisi arkadaşlarına kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi hayatını öldü, 1 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dehşet anları! Arkadaşlarının üzerine kurşun yağdırdı...

Beşiktaş'ta bir evde toplanan 4 arkadaş bir süre sonra kendi aralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sonrası şahıslardan birisi yanında getirdiği silahla tartıştığı 2 arkadaşına silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

SİLAHINI ÇEKİP ARKADAŞLARINA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, saat 23: 00 sıralarında Beşiktaş Ortaköy Duvarcı sokakta bulunan 3 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir evde toplanan 4 arkadaş bir süre sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle kendi aralarında tartışmaya başladı. Sözlü tartışma sonrası M.M.Ç., belinden silahı çıkartarak arkadaşı M.Ç., ve E.Ö.,'ya ateş açtı. Açılan ateş sonucu M.Ç ve E.Ö. yaralandı. Olay sonrası zanlı M.M.Ç., silahıyla birlikte diğer arkadaşını da yanına alarak evden çıktı.

Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından evin içerisinde yapılan ilk müdahalede M.Ç.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı E.Ö., ise ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı.

POLİS SOKAĞI TRAFİĞE KAPATTI

Olay yerine gelen polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı ev içerisinde, çatısında ve sokakta geniş kapsamlı inceleme yaptı.

ARKADAŞLARINI POLİS SAKİNLEŞTİRDİ

Hayatını kaybeden şahsın arkadaşları haberi aldıktan sonra olay yerine gelerek olay hakkında polis ekiplerinden bilgi aldı. Durumu öğrenen arkadaşları göz yaşlarına boğulurken, fenalaşan arkadaşlarını polis memuru sakinleştirdi.

Olay sonrası çevrede geniş kapsamlı inceleme başlatan Beşiktaş İlçe Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma sonrası olayı gerçekleştiren M.M.Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı.

SALDIRGAN GÖZALTINDA

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden M.Ç. cenaze aracına konularak detaylı inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kısa sürede yakalanan M.M.Ö., ise ifadesi alınmak üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.